Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Madmarked: Pynt fastelavnsboller & vind vafler i vinterferien

Af anders@sommersangdigital.dk

Uge 7 er vinterferie, og har du fri er det værd at lægge vejen forbi Sankt Knuds Torvs madmarked, Aarhus Central Food Market, fortæller de i en pressemeddelelse. Her kan du bænke ungerne til fastelavnsbolle-pyntning, deltage i en konkurrence om vafler og biografbilletter, opleve speeddating, kunst på scenen og selvfølgelig mæske dig i et væld af streetfood-retter. 

 

 ”Du kan for eksempel få varmen med en virkelig lækker vildsvineragout, som er kogt ind med mørk øl og enebær. Eller du kan spise dig mæt i ægte, thailandsk pad thai med risnudler, rejer og røræg. Vi har også mange børnevenlige streetfood-retter, som for eksempel økologiske wraps, fyldige pitaer og bløde, vietnamesiske bao’s,” fortæller Signe Høyer, der er kommunikationsmedarbejder hos Aarhus Central Food Market. 

 

Madmarkedet på Sankt Knuds Torv disker også op med en række mad- og kulturaktiviteter i uge 7. Aarhus Central Food Market’s vinterferie-program lyder:

 

Søndag d. 9. februar: Pimp din egen fastelavnsbolle

Fastelavn er lige om hjørnet, og det betyder traditionen tro hjemmelavede fastelavnsboller med glasur. Aarhus Central Food Market inviterer alle kreative børn og barnlige sjæle til en festlig eftermiddag med fastelavnsbolle-pyntning søndag d. 9. februar fra kl. 14.00-16.00. En fastelavnsbolle koster 20 kroner, og så må du pynte med alverdens glasur, drys og krymmel. Tilmelding er ikke nødvendig. 

 

Hele uge 7: Vind bif & vafler for hele familien

Hos vaffelboden Ohh my Waffle kan du bygge din vaffel så høj og vild som du vil. Top for eksempel med vaniljeis, chokoladesauce, friskskåret frugt, Oreo’s eller Marabou-chokolade. Når du lægger et billede af din hjemmebyggede vaffel på Instagram med hashtagget #aarhuscentralfoodmarket deltager du i konkurrencen om fire biografbilletter til Nordisk Films Biografer og fire vafler fra Ohh my Waffle. Den heldige vinder bliver udtrukket torsdag d. 20. februar 2020. 


Onsdag d. 12. februar: Speeddating på madmarkedet

I samarbejde med datingsiden Dating.dk inviterer Aarhus Central Food Market til speeddating to dage før valentinsdag. I det romantiske skær fra glødelamperne har deltagerne mulighed for at møde og mingle med andre singler, og måske finde den perfekte date til valentinsdag. Speeddating på madmarkedet løber af stablen onsdag d. 12. februar fra kl. 16.30. Billetprisen er 49 kroner, og tilmelding sker på aarhuscentralfoodmarket.dk 

 

Søndag d. 16. februar: Kunst på scenen

Ægte kunst bliver til på madmarkedets scene søndag d. 16. februar. Det er burgerboden Hungry Dane, som står bag det velgørende initiativ, hvor børn fra misbrugshjem får gratis mad, og den tidligere stofmisbruger og kunstner Jens Andersen maler på scenen under temaet ”livet handler om at have overskud til at glæde andre.” Du kan opleve Jens Andersen i aktion søndag d. 16. februar i tidsrummet kl. 12.00-16.00. 

 

Aarhus Central Food Market har åben mandag til torsdag fra kl. 11.30-20.00, fredag og lørdag fra kl. 11.30-21.00 og søndag fra kl. 11.30-18.00. 

Madmarked: Pynt fastelavnsboller & vind vafler i vinterferien

 

 

Del artikel

Andre læser også