MALT og Anders Kissmeyer: Brygmesterens middag med 10 retter og masser af øl
MALT i det gamle Ceresbryggeri og Anders Kissmeyer byder velkommen til en aften med 10 lækre serveringer og specialøl i den bedste klasse.
Anders Kissmeyer er en levende fortæller af den slags der ikke går mange af på dusinet. Han vil fortælle anekdoter om sit liv som brygmester i en branche, hvor specialøllet tordner frem.
MALT’s køkkenchef Morten Ell Steinmeyer har kreeret en 10 retters menu ud fra Anders Kissmeyers lækre draftbeers, hvor maden er sammensat til øllets mange typer og smage. Brødet er bagt med melassen, som er et restprodukt efter ølbrygningen. Malt og humle er en ingrediens som er gennemgående i menuens mange retter.
MALT – BEER MAKERS DINNER
Foredrag med brygmester Anders Kissmeyer
- 10 lækre serveringer
- Lækker ølmenu
- Kaffe samt petit four
Arrangementet starter kl.18.00 til 23.00
Pris pr. person er 995 kroner -ex billetgebyr
Book bord her: