Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stortalent fra Salling Aarhus vinder Detailhandlens Fagprøvepris

Efter 2 år i Salling Aarhus kan Maria Gade Jacobsen nu kalde sig Danmarks bedste detailelev. Det stod klart i dag i København, da hun fik overrakt den eftertragtede førsteplads til årets fagprøvepris.

 

Hvert år knokler landets detailelever med deres fagprøver. Nogle skiller sig særligt ud, men kun 3 fagprøver kommer gennem nåleøjet og bliver nomineret til Detailhandlens Fagprøvepris. I dag blev vinderen Maria Gade Jacobsen hyldet i Børsens historiske festsal.

 

Det er da også en meget glad elev, der modtager prisen: “Jeg er så stolt og taknemmelig over at vinde prisen. At andre har fundet dette emne lige så relevant og spændende, som jeg selv gør, og har kunnet lide den opgave, som jeg har brugt så meget tid og energi på, betyder meget”, siger Maria Gade Jacobsen, der vandt for sit salgsfremstød for det bæredygtige herremærke Knowledge Cotton Apparel.

 

Både den stærke fagprøve og det flotte resultat glæder Store Director Anja Kibsgaard: “Jeg synes, det er meget flot og velfortjent, at en af vores elever har fået førstepladsen i år. Det er både en stor anerkendelse af Marias talent og af vores ambitiøse elevuddannelse.”

 

Salling har pt. 60 salgsassistent-elever i de to stormagasiner, og hvert år optages ca. 30 nye elever. Sidste gang Salling vandt Detailhandlens Fagprøvepris var i 2014, hvor Anders Dalgaard løb med den fornemme pris.

 

Detailhandlens Fagprøvepris uddeles i samarbejde mellem HK Handel, HK Privat og Dansk Erhverv med det formål at hylde de spirende talenter fra erhvervsuddannelsen inden for detailhandel. Med førstepladsen følger 25.000 kr.

 

Om vinderen af Detailhandlens Fagprøvepris

Maria Gade Jacobsen er 22 år og var elev i herretøjsafdelingen i Salling Aarhus fra 2017-2019. Hun studerer nu Informationsvidenskab på Aarhus Universitet og er fortsat ansat på deltid i herreafdelingen. Hendes fagprøve handlede om Knowledge Cotton Apparel, primært med fokus på at udvide kendskabsgraden for det bæredygtige mærke via storytelling.