ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Masser af mærkevarer: Salling åbner ny cool herreafdeling

Inspiration og nye mærker – især i den dyre ende – er i fokus, når Salling i weekenden fejrer åbningen af sin nye herreafdeling.

 

Nyt i udvalget er bl.a. Sand, Tiger of Sweden, Armani Exchange og Eton, som i weekenden flankeres af dyre ure samt ølsmagning, konkurrencer, jazz, rabat på tøj, sko og herredufte, muligheden for at få en barbering af Aarhus Barber, besøg af Classic Race og udstillingen af en Porsche 911.

 

Spørg ureksperten

Lørdag kl. 13-15 kan man få sit ur vurderet af ureksperten Kristian Haagen, der også stiller op til en talk i Salling. Han er blandt meget andet kendt for sit arbejde for Bruun Rasmussens urauktioner, ligesom han er konsulent for nogle af verdens førende brands, forfatter til og udgiver af bøger om ure, grundlægger af urmagasinet Timegeeks og medstifter af det sociale medienetværk 8past10. Med andre ord: En ægte urnørd – i ordets mest positive forstand.

 

“Jeg glæder mig til at komme til Salling Aarhus og møde nuværende og kommende urentusiaster. Det bliver en super spændende kulisse, og timingen er helt perfekt, da Rolex jo netop er kommet med nye modeller,” siger Kristian Haagen.

 

Masser af mærkevarer: Salling åbner ny cool herreafdeling
Kristian Haagen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nordgreen besøger herreafdelingen lørdag kl. 12-17, og One Pint står for ølsmagningerne fredag kl. 14-17 og lørdag kl. 14-15. Fredag kl. 13-17 kan du få assistance til de helt rigtige jeans hos Jack & Jones, og begge dage er der mulighed for at få personaliseret sin skjorte.

 

Flere dyre mærkevarer på hylderne

“Vi har gennem det seneste par år virkelig fået styrket vores herreafdeling med ’high end brands’ som eksempelvis Hugo Boss, Tiger of Sweden, Sand og Tommy Hilfiger. Samtidig har vi fået ekstra fokus på bæredygtighed med blandt andet Knowledge Cotton og Elsk. Det bliver dejligt endelig formelt at kunne ’indvie’ afdelingen,” siger Jacob Tikjøb, indkøbschef, Herre i Salling.

 

Grand Opening i Salling Aarhus 

Fredag og lørdag den 11.-12. september
Aktiviteter fredag kl. 13-18 og lørdag kl. 12-17
Weekendens fulde program:

 

 

Del artikel

Andre læser også