Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mejlgade: Mahalo Food Club åbner for takeaway og levering

Af Jan L. Pedersen

Hos Mahalo Food Club gør de klar til genåbning efter næsten 8 ugers nedlukning grundet COVID-19. Åbningen vil i første omgang bestå af online bestilling, levering og takeaway.

 

Den 28. februar slog Mahalo Food Club dørene op efter en uge lukket med renovering og menu-udvikling af de fire ejere Troels Rasmussen, Rasmus Boesen, Marc Berliner og Martin Kristensen. Her blev en opdateret menu og nyindrettede lokaler præsenteret for spændte gæster som stod i kø langs Mejlgade. Det var dog en kort fornøjelse, da Mahalo Food Club blot to uger efter relanceringen måtte lukke igen grundet COVID-19.

Mejlgade: Mahalo Food Club åbner for takeaway og levering

Direktør for Mahalo, Martin Kristensen, udtaler sig om situationen;

“Efter mange forberedelser er vi nu klar til at åbne op for online bestilling, levering og take away igen. Derfor åbner vi op igen mandag d. 11 maj med vores normale åbningstider fra 11:30 til 20:00 mandag til torsdag, 11:30 til 21:00 fredag/lørdag og søndag 11:30 til 20:00. Vi åbner med samme høje fokus på hygiejne, og samtidig rigeligt med afstand i restauranten. Det samme vil gøre sig gældende, når vi igen får lov at have spisende gæster i restauranten af Mette Frederiksen”

 

Helt op til 50% rabat til Mahalo Food Club medlemmer

Mahalo fortæller i øvrigt at de åbner med masse gode tilbud som man kan benytte sig af som medlem i vores Mahalo Food Club. Man kan kvit og frit melde sig ind i vores food club. Hver dag i næste uge vil der komme nye og friske tilbud, som man kan få glæde af. Det håber vi at rigtig mange vil gøre brug af.

Mejlgade: Mahalo Food Club åbner for takeaway og levering

Der vil blandt andet være mulighed for at få en gratis eksotisk sodavand eller 50% på udvalgte retter i løbet af næste uge. Det eneste man skal gøre er at melde sig ind i Mahalo Food Club helt gratis. Det gør man på www.mahalofoodclub.com, hvor man også kan tjekke en nylanceret webshop ud med eksotiske plakater, rejsebøger mm.

 

 

Del artikel

Andre læser også