ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny fordelsklub vil samle de gode steder og gemte perler 

Hvor går du hen, når du skal finde en god restaurant, som er lidt mere end det sædvanlige? 

 

Mulighederne er mange, og de gode steder kan være svære at få øje på i mængden af billige fastfood tilbud og hamrende dyre gourmet restauranter. 

 

MembersPlus er en ny fordelsklub, som fokuserer på eksklusive aftaler med lokale oplevelser indenfor gastronomi, kultur, takeaway, wellness og ophold. 

 

“Ofte skal man kende de gode steder; Det lækre, fornuftige hotel med det søde personale. Den gode, hyggelige restaurant med de indbydende rammer og den servicemindede vært. Det fede venue med de særlige events,” fortæller Kiki Sørensen, som står bag den nye fordelsklub. 

 

Don Ø som mentor 

“I MembersPlus vil vi være knudepunktet for inspiration og tilbud på den gode oplevelse i alle danske byer, og vi starter på vores hjemmemarked i Aarhus,” fortæller Kiki om medlemsklubben, som tæller Flemming Østergaard, aka Don Ø, i ejerkredsen. 

 

Ny fordelsklub vil samle de gode steder og gemte perler 

 

“Jeg har igennem mange år støttet iværksættere, herunder at være mentor, og konceptet om en eksklusiv fordelsklub er noget, jeg selv vil gøre brug af, og jeg ser store muligheder i at ekspandere med MembersPlus, hvorfor jeg har valgt at støtte selskabet,” forklarer Flemming Østergaard, som også er mentor for Kiki Sørensen. “Vores fokus er på den eksklusive oplevelse og følelsen af luksus. Vi vil væk fra mainstreamen, og i stedet fokusere på de steder og events, som har karakter og giver gode minder,” fortæller Kiki Sørensen. 

 

Den eksklusive luksus handler, ifølge Kiki Sørensen, ikke om penge, men mere om den eksklusive følelse af, at vi oplever noget særligt, godt og lækkert, som bliver husket. 

 

Tip om de gode steder 

Den nye fordelsklub blev lanceret i november med start i Aarhus, og vil det kommende år udvide til at dække hele landet, startende med de fire største byer; Aarhus, Aalborg, Odense og København. 

 

“Vores partnere er nøje udvalgte frontløbere på den aarhusianske oplevelsesscene – og deres skræddersyede fordele er naturligvis unikke for MembersPlus’ medlemmer. For os er det vigtigt at være bindeleddet mellem forbrugeren og lokale virksomheder med serviceprodukter i særklasse, der fortjener ekstra opmærksomhed,” siger Kiki Sørensen. 

 

Hun tilføjer, at MembersPlus meget gerne modtager tip fra medlemmerne og andre forbrugere om gode lokale oplevelser og gemte perler i de danske byer. 

 

 

 

Del artikel

Andre læser også