ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Brug ventetiden fornuftigt: Mikkeller introducerer vente-bajere

Af Freja Dumont
Foto: Mikkeller Aarhus Facebook
Foto: Mikkeller Aarhus Facebook

Ifølge de nye regler skal du booke bord på forhånd mindst 30 minutter før ved indendørs reservationer.

Det gør det en smule svært at være spontan og svinge vejen forbi brygpubben for at tage en øl med vennerne efter fyraften.

Netop det problem imødekommer Mikkeller nu med en gratis vente-bajer. På den måde kan du nyde en gratis øl ude foran, indtil du en halv time senere kan komme ind på baren.

Brug ventetiden fornuftigt: Mikkeller introducerer vente-bajere
Foto: Mikkeller Aarhus Facebook

Øl til Game of Thrones fans

Når du har nydt din vente-bajer, og endelig kan komme ind på baren, kunne du jo med fordel prøve Mikkellers nye Game of Thrones inspirerede øl.

I anledning af HBO-seriens 10-års jubilæum er Mikkeller og Warner Bros. Consumer Products nemlig gået sammen om lanceringen af en række Game of Thrones øl.

Den 17. april er var det ti år siden, at verden for første gang stiftede bekendtskab med seriens unikke univers, og denne milepæl kan seriens fans nu skåle ind med øllen ’Iron Anniversary IPA’. Denne er kun den første af en række Game of Thrones inspirerede øl fra Mikkeller.

Allerede i anden halvdel af 2021 planlægger bryggeriet at lancere to øl mere, og i alt er det ambitionen at brygge hele 12-15 Game of Thrones inspirerede øl i løbet af de næste år.

Del artikel