ANNONCE
Morfars Take Away: Gratis hjemmelavet bøfsandwich til de 100 første
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Morfars Take Away: Gratis hjemmelavet bøfsandwich til de 100 første

Af Line Ingwar Karlsen

Aarhus er tæt på at få en takeaway med hjemmelavet mad, som smager, som vor moder burde have lavet den. Det er i hvert fald mottoet bag Aarhus’ nye takeaway. Folkene bag er klar med den nøjagtige åbningsdato. Det bliver den 4. september. Det bliver et brag af en fest, hvor køen uden tvivl bliver af en størrelse og længde, man kan få øje på. Det er klokken 17.00, de åbner, og de gratis bøfsandwich bliver uddelt efter først til mølle.

 

Måske den bedste bøfsandwich i Danmark

Daniel Busch vandt i weekenden en battle, som bøfsandwich-klubben, De Brune Riddere, lavede hos Johns Hotdog Deli i Kødbyen. Aarhusianeren vandt en flot sejr over Umut Sakarya fra Guldkroen, som før har vundet Danmarks Bedste Bøfsandwich. Men denn tid er ovre og mon ikke Morfars Takeaway bliver den næste vinder. Umiddelbart er chancerne mere end almindelige gode.

Morfars Take Away: Gratis hjemmelavet bøfsandwich til de 100 første

Hjørnelokalet de fleste ser og kender

Det smarte ved en forretning, som skal leve af takeaway, er, at man let kan komme til den. Og det ved de tre ejere godt. Derfor er lokationen ikke i centrum, eller midtbyen. Det er tæt på Langenæs, i den gamle slagterforretninger, hvor Slagter Stjernholm havde til huse. Før ham var det Slagter Nielsen, som drev sin forretning i lokalerne. Senest har Colour Tours haft rejsecafé i lokalerne. Man er i fuld gang med ombygning af lokalerne, og der bliver også 15 siddepladser, hvor man kan spise sin mad, men det er takeaway, der er omdrejningspunktet. De gæster, som ikke vil have deres mad med hjem, kan fint spise den i forretningen. Der er flere parkeringspladser ved, og omkring, Morfars Take Away.

Morfars Take Away: Gratis hjemmelavet bøfsandwich til de 100 første

Morfars Take Away

Frederiksbjerg Torv 1
8000 Aarhus
Telefon: +45 40 80 30 81

 

Del artikel