Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Musikhuset Aarhus flytter forestilling med Rune Klan

Som følge af regeringens seneste oplysninger bliver publikum til aftenens forestilling med Rune Klan flyttet. Musikhuset arbejder på at finde en alternativ dato for showet.

 

Regeringen har for at minimere smittefare oplyst, at alle arrangementer med flere end 1.000 deltagere aflyses i resten af marts 2020. Det går ud over flere arrangementer i Musikhusets Store Sal med plads til 1.500 gæster.

 

For at imødekomme regeringens anbefalinger og reducere smittefaren aflyser Musikhuset aftenens forestilling med komikeren Rune Klan. Fremadrettet reducerer Musikhuset kapaciteten, så der i den kommende tid ikke afholdes arrangementer med flere end 1.000 deltagere.

 

”Vi tager vores gæsters helbred og smitterisikoen alvorligt. Derfor følger vi regeringens retningslinjer og forsøger med disse tiltag at hjælpe til med at reducere smittefaren. Samtidig står vi med en masse mennesker, som længe har glædet sig til at opleve deres favoritkunstnere i Musikhuset. Det er den balance, vi forsøger at ramme for dels at minimere smitterisikoen, dels at få hverdagen til at fungere,” siger Musikhusets direktør, Jan Christensen.

 

Musikhuset modtager ikke gæster, der har opholdt sig i risikolandene. Samtidig anbefaler Musikhuset, at publikummer, der tilhører risikogruppen for at blive smittet, for deres egen skyld undlader at benytte Musikhuset. Musikhuset følger udviklingen tæt og opfordrer publikum til at holde sig orienteret om eventuelle ændringer i regeringens retningslinjer.

 

Du kan løbende få information om, hvordan corona-virusen får indflydelse på arrangementer i Musikhuset her.