Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Musikhuset: Ida Corr vender hjem til Aarhus med ny musik

Af anders@sommersangdigital.dk

Ida Corr gæster Musikhuset i hjembyen Aarhus med helt ny musik i bagagen. Sidste år kunne aarhusianske Ida Corr fejre 10-års jubilæum for sit internationale gennembrud, og efter en håndfuld års albumpause er hun nu igen aktuel med ny musik.

 

Nye toner

Nu gæster Ida Corr nemlig Musikhuset, og timingen er perfekt for hendes fans i hjembyen. Ida Corr er nemlig i fuld gang med at udgive ny musik. Seneste single, den soulsprøde I Wonder, udkom den 2. marts, og er den anden single fra hendes hånd i 2018. Mon ikke, der bliver rig mulighed for at stifte bekendtskab med de ny toner i Musikhusets Store sal. Ida Corr solodebuterede i 2004, hvor hun medvirkede på en række singler, heriblandt sammen med Rasmus Nøhr og Ataf. Hun udkom med sit første album Streetdiva i 2006 og året efter fik hun sit store internationale gennembrud med sin medvirken på den kendte DJ Fedde le Grands kæmpehit Let Me Think About It.

 

Hendes seneste album udkom i 2013 og siden har hun blandt andet sunget sig ind i den danske befolknings hjerter med medvirken i det folkekære TV2-program Toppen af Poppen sidste år.

 

MUSIKHUSET AARHUS, STORE SAL, 5. APRIL KL 20

ARRANGØR – MUSIKHUSET AARHUS

IDA CORR – MUSIKHUSETS STORE SAL, TOR. 5. APRIL KL. 20

BILLETPRISER – 275 KRONER

 

Køb billetter her

 

Musikhuset: Ida Corr vender hjem til Aarhus med ny musik

 

Musikhuset: Ida Corr vender hjem til Aarhus med ny musik

Del artikel

Andre læser også