ANNONCE
Nappede hele 1. præmien: Aarhusianer har vundet 6 millioner kroner
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nappede hele 1. præmien: Aarhusianer har vundet 6 millioner kroner

Lørdag var der spænding i luften, da Lotto tallene skulle trækkes. Der var 6 mio. kr. i 1. præmiepuljen, og en heldig spiller havde de syv helt rigtige tal. Vedkommende snupper derfor hele 1. præmien på 6. mio. kr.

 

Den heldig spiller har købt sin kupon på mobilen, og kommer fra Aarhus kommune. Danske Spil tager selv fat i vinderen, og vedkommende bliver tilbudt millionærrådgivning, som alle spillere der vinder mere end 1,5 mio. kr. gør.

 

Ud over den heldige spiller med de syv helt rigtige var der yderligt to heldige personer, der efter lørdag kan kalde sig millionær. De har vundet på Millionærgarantien fra Lotto, der hver uge trækker lod om to gange 1 mio. kr. på alle spillede rækker. Så selvom du har nul rigtige, er du stadig med i spillet om 2×1 mio. kr.

 

Den ene spiller har købt sin kupon i 7-eleven på Jernbanevej i Skanderborg, og den anden spiller har købt sin kupon i SuperBrugsen i Otterup. Dermed er det tredje weekend i streg, at en Fynbo bliver millionær.

 

Danske Spil har ikke hørt fra de to Millionærgarantivindere, så har du købt din kupon i Skanderborg eller i Otterup, så er det en rigtig god ide at få dem tjekke.

 

Stort tillykke til de heldige vindere.

 

Der var ingen, der fangede Jokeren, så den er på 16 mio. kr. der kan vindes på onsdag.

Denne uges vindertal er:

7, 8, 9, 10, 12, 27, 29

Tillægstal

13

Seneste nyt