Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny køkkenchef og restaurantchef hos Kähler Spisesalon

Kählers restaurant i M.P. Bruuns Gade i Aarhus er kendt for at servere moderne udgaver af danske retter med smil og nærvær. Efter udskiftning i spisesalonens køkken og restaurant er to nye folk nu tiltrådt i stillingen som henholdsvis køkkenchef og restaurantchef.

 

I spidsen for køkkenet står nu Jannik Aas Sloth. Han har tidligere været souschef hos Kähler Spisesalon og med til at vinde den prestigefulde kokkekonkurrence ”Årets Sild 2017.” I juli blev Jannik Aas Sloth ansat som souschef hos St. Pauls Apothek i Jægergårdsgade, men da muligheden for at blive køkkenchef opstod på hans tidligere arbejdsplads, valgte han at vende tilbage til spisesalonen.

Jannik Aas Sloth og Nina Juul Thuesen - Aarhus Update

”Det har længe kriblet i fingrene på mig for at blive køkkenchef. Jeg kan godt lide det ansvar, som følger med titlen og den frihed, der er til at lege med ideerne, når der skal udvikles nye retter. Jeg synes, vi har et rigtig godt samarbejde mellem restauranten og køkkenet, hvor alle får lov til at udvikle sig, og jeg glæder mig personligt til at sætte mit præg på menuen,” siger Jannik Aas Sloth.

 

Var med til at starte Langhoff & Juul

Gæsterne hos Kähler Spisesalon vil fremover blive serviceret af Nina Juul Thuesen, der er tiltrådt som restaurantchef. Hvis navnet lyder bekendt, så er det fordi Nina Juul Thuesen har lagt navn til den populære restaurant Langhoff & Juul i Guldsmedegade. Nu vil hun kaste sin kreative sans for indretning og service over Kähler Spisesalon. ”Jeg var ikke et sekund i tvivl, da jeg blev tilbudt jobbet. Jeg synes Kähler Spisesalon er et meget smuk sted, og både gæsterne og kollegaerne er så søde, at det fylder mig op med energi, hver gang jeg er på arbejde. Niveauet i køkkenet er højt, og det skal den også være i restauranten, så jeg gør meget ud af hver eneste lille detalje og sørger for at servicere gæsterne i tråd med Kählers værdier om nærvær, autenticitet og hjemlig hygge,” fortæller Nina Juul Thuesen.     

Jannik Aas Sloth og Nina Juul Thuesen - Aarhus Update

Læs mere om Kähler Spisesalon her: