Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

NO16 Rooftop: Intet mindre end 10 all star DJ’s spiller på toppen – samme dag!

Af Line Ingwar Karlsen

Restaurant NO16, på havnen i Aarhus, havde kæmpesucces med deres tagterrasse sidste år. Det får de helt sikkert også i år. Udsigten er helt unik og de formår at lave en god stemning. Onsdag den 29. maj fra klokken 15 til 23 har NO16 scoret 10 gæve gutter, som på skift leverer musikken. Husk onsdag er dagen før Kristi himmelfartsdag.

 

Musik, mad og drikke

Efter flere års tilløb er det lykkedes folkene hos NO16 at samle de bedste af de bedste DJ´s fra Aarhus. Intet mindre end 10 DJ’s diske op med hver sin musik. Der bliver med garanti gang i den. Baren er linet op og tunet med drinks, cocktails, sjusser, bobler, øl, diverse vine og mad til de sultne. Det bliver de mere lettere retter, som kokkene disker op med.

NO16 Rooftop: Intet mindre end 10 all star DJ’s spiller på toppen - samme dag!

 

Frit spil på Rooftoppen

Der er både unge og lidt ændre DJ’s at finde på holdet. Fælles for dem alle er, at de er lokale og har tonsvis af erfaring. Holdet tæller Christoffer Thielke ‘Stuf’, Frederik Thode, Mads Laumann, Rasmus Pedersen, Thomas Hofman, Claus Green, Steven R.Williams, Jakob Domino, Michael Zilk og Morten Greven.

 

Her har du en tidsplan over, hvornår de går på:

NO16 Rooftop: Intet mindre end 10 all star DJ’s spiller på toppen - samme dag!

Med det hold du ser her, så bliver der masser af god stemning, og helt sikker outstanding musik.

 

Udsigt over havnen

Du kan se til det gamle værft. DLGs fabriksbygninger ligeså. De er tæt på. Dokk1 ligger lige i vejen for udsigt langs havnen. Og den nye betonklods ligger jo ret bastant der. Men den ligger ikke i vejen for oplevelsen. Her kan du se de gamle industribygninger fra en svunden tid. Du kan se Kulbroen, Filmbyen, Oliefabrikken og de store kraner længere ude på containerterminalen og ind over byen.

NO16 Rooftop: Intet mindre end 10 all star DJ’s spiller på toppen - samme dag!

Du kan bestille bord på den her mail: info@no16.nu

 

Rooftop by NO16

Europaplads 16

8000 Aarhus C

www.no16.nu