Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nordisk Spisehus og Kokkeriet sammen om ny menu  

Af anders@sommersangdigital.dk
Godt nyt til alle gourmet-elskere. Køkkencheferne hos Nordisk Spisehus præsenterer i samarbejde med Kokkeriet en ny og eksklusiv gourmetmenu. Menuen er inspireret af den danske natur og hylder de friske, spæde og saftige råvarer, som lige nu skyder op allevegne. 

 

Hos Nordisk Spisehus i Aarhus henter køkkencheferne opskrifter hjem fra prisbelønnede restauranter over hele verden, så gæsterne kan opleve verdensklasse Michelin-retter i hjertet af Aarhus. De senere år har Danmark bevist et højt gastronomisk niveau, og derfor har Nordisk Spisehus nu vendt blikket hjemad.

 

”Vi har valgt at samarbejde med Kokkeriet, fordi vi er enormt imponerede over køkkenchef David Johansens legende og opfindsomme retter. I hans køkken opstår spændende kontraster mellem det moderne og det gammeldags, det højtidelige og det uhøjtidelige, og dét resulterer i nogle meget udsøgte serveringer,” siger køkkenchef hos Nordisk Spisehus Kasper Pelle Christensen.
Kasper Pelle og David Johansen
Han besøgte Kokkeriet sammen med sin kollega, Søren Appel Hansen, der er sommelier og restaurantsouschef på Nordisk Spisehus. Søren Appel Hansen tilføjer: ”Kokkeriet er også kendt for sit fantastiske værtskab og sin meget store gæstfrihed. Det var inspirerende at besøge Kokkeriet, mærke stemningen i restauranten og opleve de fantastiske vine, som sommelier Sammy Shafi havde valgt til retterne. Mange af tankerne har vi taget med hjem, så gæster på Nordisk Spisehus kan opleve dansk gastronomi, når det er allerbedst.”

 

Dessert med navnet ”Kongen af Danmark” 

Menuen serveres på Nordisk Spisehus frem til onsdag 6. juli, og gæsterne kan glæde sig til at opleve tre kreationer fra Kokkeriet: En forret med knivmusling, citronverbena og kærnemælk, en sommersalat med Rømø-rejer, radise og purløg og sidst men ikke mindst en uimodståelig dessert med rabarber, anis og mascarpone kaldet ”Kongen af Danmark”. Køkkenchef David Johansen fortæller:
”De tre signaturretter illustrerer på hver sin måde, hvordan vi arbejder med gastronomi hos Kokkeriet. Jeg har for eksempel aldrig lært at holde af bolsjet ’Kongen af Danmark, så derfor udviklede jeg min egen udgave. Det er stort for mig at se mine retter i hænderne på de dygtige køkkenchefer hos Nordisk Spisehus, og jeg håber at gæsterne på Nordisk Spisehus vil elske serveringerne, ligeså meget som jeg selv gør.”
Lidt fra den nye menu
De tre Michelin-retter fra Kokkeriet bliver serveret i selskab Nordisk Spisehus’ egne retter, og den tilhørende vinmenu har Nordisk Spisehus’ sommelier, Søren Appel Hansen, sammensat med særlig tanke på Kokkeriet og smagsnuancerne i hver enkelt servering. Menuen fås som både en 3-retters menu til 499 kroner, en 5-retters menu til 699 kroner og en tasting menu til 899 kroner, hvor man får den komplette gourmetoplevelse med samtlige retter. Læs mere her:
Smuk i al sin enkelhed
1090x200

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

ERHVERVSLIVET HAR OGSÅ FÅET ØJNENE OP FOR PARKPARK

Læs artikel

Mest læste historier i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien