Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lyst til autentisk italiensk i aften? Nu laver Prezzemolo takeaway

Af Freja Dumont

Italien er en af danskernes foretrukne feriedestinationer – ikke mindst på grund af landets fantastiske køkken.

På Jægergårdsgade finder du et lille stykke af det skønne støvleformede land, nemlig osteriaet Prezzemolo, som drives af italieneren Marco Di Giuseppe.

I sidste uge åbnede stedet for takeaway, så vi nu kan få lidt af Italien med hjem.

Frisk, hjemmelavet pasta på menuen

På det uformelle italienske ostearia, som i øvrigt er en betegnelse for kro eller værtshus, kan du hverken bestille pizza, lasagne eller pasta bolognese.

”Kommer man fra Italien, kunne man aldrig drømme om at gå ud at spise lasagne. Det laver man derhjemme. Jeg vil gerne introducere aarhusianerne for nogle anderledes italienske retter lavet fra bunden,” siger Marco Di Giuseppe.

En vision som særdeles kommer til udtryk i Prezzemolos hjemmelavede pasta, skulle vi hilse at sige.

Lyst til autentisk italiensk i aften? Nu laver Prezzemolo takeaway

Ny menu hver uge
Prezzemolos menukort er overskueligt og simpelt, hvilket indikerer, at der er lagt tanker og kærlighed bag de få retter, der er.

Hver mandag kommer der en ny menu, så du ugentligt kan blive forkælet med en lækker forret, tre forskellige slags hovedretter og en dessert.

Hvis kokken og ejereren Marco Di Giuseppe, selv skal pege på sin favoritret denne uge, falder valget på den hjemmelavede økologiske pappardelle pasta “alla genovese” med langtidsstegte kalvekæber og masser af løg.

For at runde måltidet af med manér, kunne du jo overveje ugens dessert, som består af tærte med ricotta, chokolade og timian honning.

Se selv ugens menu her

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

Mest læste historier i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien