ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tættere på sol og varme: Ny rute fra Aarhus Airport til Gran Canaria

Af Freja Dumont
Foto: Aarhus Airport
Foto: Aarhus Airport

Solferiekataloget i Aarhus Airport vokser, og til vinter kan den østjyske lufthavn sætte Gran Canaria på afgangstavlen.

Det sker, når Spies Rejser lægger ud med en julerejse til De Kanariske Øer, skriver Aarhus Airport i en pressemeddelelse.

Ruten er den første i et helt nyt samarbejde mellem Spies Rejser og Aarhus Airport.

Således bliver den 22. december den første gang i syv år, at det legendariske rejsebureau sender feriegæster af sted fra Aarhus.

Vil være førende charterlufthavn

Det nye samarbejde ligger rigtigt godt i tråd med lufthavnens vækststrategi, hvor ambitionen om at blive Jyllands største charterlufthavn står højt på agendaen.

”Vi oplever en stigende interesse for ferierejser ud af Aarhus Airport, og vi har store ambitioner om at geare op for charterturismen med det helt rigtige mix af sol- og vinterdestinationer.

Det er godt set af Spies at lægge ud med De Kanariske Øer. Gran Canaria er i Top-10 på østjydernes hitliste over rejsemål, og jeg er sikker på, at ruten vil blive varmt modtaget,” siger Nicolai Krøyer, som er administrerende direktør i Aarhus Airport.

Spies Rejser sørger for lækre hoteller

Spanien har i årevis ligget øverst på listen over danskernes foretrukne ferielande, og Gran Canaria er et særdeles yndet vinterrejsemål.

Med Spies Rejser åbnes der en ny verden for østjyske rejsende, som søger lækre familie-resorts, ferieluksus i strandkanten eller hoteller, der er specialiseret i at skræddersy ferieophold for voksne.

Således tilbyder rejsebureauet rejser til blandt andet eksklusive Ocean Beach Club i Playa del Cura, familiehotellet Sunwing Arguineguín Seafront i Arguineguín og Sunprime Atlantic View i Playa del Inglés med afrejse fra Aarhus Airport.

Rejserne til Gran Canaria går i luften den 22. december og frem til den 13. april 2022. Der er afgang fra Aarhus Airport kl. 7.10 og med en times tidsforskel, lander man på Gran Canaria allerede inden frokost kl. 11.40. Flyvetiden er 5 timer og 30 minutter.

Del artikel

Andre læser også