Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny hip sushibar åbner i Guldsmedgade – gratis sushi til de 100 første gæster

Af Line Ingwar Karlsen

Det er jo ingen hemmelighed, at sushi er kommet til Aarhus for at blive. Der er på det sidste åbnet en del nye sushi-restauranter eller takeaways. Dog laver de fleste sushi af tvivlsom kvalitet. En af dem, som åbnede for et lille år siden, var SushiMania i Bruuns Galleri. Succesen var markant. Køen foran den lille butik er til at få øje på. Den har mange faste kunder, og flere kommer til. På kort tid har aarhusianerne fået øjnene op for den altid friske sushi. Den skiller sig på flere måder ud fra meget andet sushi.

 

Centrum af Midtbyen

Nu er folkene bag SushiMania klar med en ny butik i Aarhus. Guldsmedgade bliver placeringen på den nye sushi-joint. Placeringen er mellem Klostertorv og Føtex. Altså lige der hvor den gyldne gade starter. Grunden til placeringen er oplagt. Det er i krydset, hvor tre veje mødes. Folk strømmer forbi – og hvis betjeningen ellers er oppe i gear, så vil folk stå i kø efter sushi. Åbningen sker fredag den 24. april klokken 12.00 præcis. Her giver SushiMania gratis sushi til de første 100 kunder.

 

Pick’n’Mix

Konceptet virker enkelt, når man får det fortalt. Umiddelbart noget alle burde lære af. Det gælder om valgfrihed. Minimum ventetid for kunden. Høj og ensartet kvalitet. Friskhed. Det visuelle, da man kan se sushien. Bæredygtighed, og ikke mindst nogle dygtige og dedikerede medarbejdere. Det lyder ikke som raketvidenskab, men ikke desto mindre kan SushiMania levere den vare. Der er faste menuer, som er lavet, og der laves sushi hele tiden. Men der er også forskellige stykker, som du selv kan vælge. Det vil sige, at hvis du ved, hvad du vil have, kan du få en frisk omgang sushi på 3 minutter. Vi på Aarhus Update er stamkunder hos SushiMania i Bruuns Galleri. Der er flere grunde til det. Men valgfrihed og hurtig betjening er klart en vigtig parameter for os.

 

Kom ind med nordenvinden

SushiMania startede i 2009 i Aalborg, og siden starten er der kommet 12 sushirestauranter og butikker til. Det siger sig selv, at med sådan en vækst har man ramt det, gæsterne efterspørger. Idéen blev skabt af Sinne og Peter Lagrolet i Aalborg. Ingen tvivl om de så rigtig, da de startede deres første sushirestaurant, SushiSushi, for godt 10 år siden. Koden blev knækket, og de formåede at få velsmagende og nytænkende sushi ud til gæsterne. Sushi-kokkene hos SushiMania kommer ofte fra Asien, hvilket gør, de har fået sushi-kunsten ind fra barnsben.

 

Åben hele ugen

Sushi er noget, man kan spise på alle tidspunkter af døgnet. Måske er det derfor, at SushiMania i Guldsmedgade åbner klokken 10.00 hver dag, på nær søndag hvor åbningstiden er flyttet til klokken 12.00. Alle dage lukker sushibaren klokken 21.00.

Skrevet af Jan L. Pedersen

 

SushiMania 

Guldsmedgade 1

8000 Aarhus C

Telefon: +45 86 20 20 29

Hjemmeside

 

 

Del artikel

Andre læser også