ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny i Aarhus? – Gode råd til, hvad du kan opleve

Af Annoncør

De fleste af os har prøvet at være tilflytter til en ny, stor og ikke mindst spændende by. Aarhus er en studieby i rivende udvikling, som tiltrækker rigtig mange unge – unge, som måske aldrig før har sat deres ben i byen. 

Annoncørbetalt indhold leveret af: Spil-Aps

Ofte får unge helt automatisk nye og gode venner gennem deres studie, arbejde eller fritidsinteresser. Men hvad kan man egentlig lave med vennerne ud over de vante rammer? Vi har en idé, som du og dine venner helt sikkert vil elske, og det er endda noget, som alle kan være med til uanset alder eller evner – nemlig dart.

Dart er en sport eller hobby, som kan nydes rigtig mange steder i Aarhus, og det er lige meget, om du er nybegynder eller ekspert. Det kræver bare, at du tager vennerne under armen og søger mod en af de mange steder i byen, der tilbyder dart. I behøver ikke engang at anskaffe jer dartudstyr, for det har langt de fleste steder allerede klar til jer. 

Dart i hjemmet 

Hvis du ikke orker at tage ud i den ellers smukke by for et spil dart, så fortvivl ej – dart kan nemlig nydes hvor som helst og når som helst. Et dartsæt og godt dartudstyr derhjemme kan gøre underværker og er slet ikke så dyrt igen. 

Dartudstyr i form af dartpile og en dartskive koster nemlig langt mindre i dag, end det har gjort før i tiden. Så er du en entusiastisk dartspiller eller ny i dartverdenen, er det en oplagt mulighed at investere i dit eget dartudstyr. På bl.a. Spil-aps.dk kan du finde dartudstyr til billige priser.

Når vi danskere for alvor har fået øjnene op for dart, kan det skyldes mange forskellige ting: Først og fremmest er dart gået fra at være et lidt snusket bar-spil til en hobby, du kan dyrke på eliteplan til store, dartturneringer verden over. Men der er naturligvis stadig plads til, at du sigter efter dartskiven på den lokale bar sammen med vennerne.

Spil sikkert 

Dart er et uhyre sjovt spil, dartudstyr koster ikke alverden, og dartpile kan du nærmest få overalt. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men dart kræver dog også, at du tænker dig godt om og er varsom, når du spiller. 

Måske du skal afholde dig fra at sætte dartskiven op derhjemme ved siden af arvestykket fra mormor, og du skal nok heller ikke kaste med spidse dartpile, efter at du har kastet fire Ceres Top og fem shots ned. 

Dartudstyr – herunder dartpile – kan naturligvis gøre skade på andre og ikke mindst dig selv. Så selvom spillet er sjovt og kan opsluge sine deltagere også på bodegaen i et festligt lag, er det vigtigt at tænke sig om en ekstra gang og passe godt på menneskerne omkring sig. 

Det skal selvfølgelig ikke afholde dig og dine venner fra at tage rundt på Aarhus’ barer til et godt spil dart eller finde dartudstyret frem derhjemme. Så længe I tager jeres forholdsregler, skal alt nok gå. 

Hvis dette lyder som noget for dig, så tag ud i Smilets By, alene eller sammen med vennerne, og nyd en verden af dart!

Del artikel

Andre læser også