Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny stor restaurant: A+ Siam Sushi udvider med sushi-restaurant i Frederiksgade

Af Jan L. Pedersen

At A+ Siam Sushi er populær er ingen hemmelighed. I Nørreport ligger den hyggelige takeaway, og i Skolegade ligger restauranten. Gæsterne er vilde med A+ Siam Sushi. Faktisk så vilde at der stort set hver dag er fuldt hus i restauranten. Det er også grunden til, at ejerne af A+ Siam Sushi, Annie Jensen og Jiantian Yu, har valgt at flytte restauranten til større lokaler.

 

En succes, og drømmen om flere pladser

Restauranten i Skolegade er populær og med fuldt hus flere gange om dagen, så vil de fleste restauratører være glade. Det er restauratørparret også. Men Annie Jensen fortæller, at de længe har været kede af at afvise så mange gæster i Skolegade, men de har også været kede af at gæsterne har skullet sidde tæt grundet de små lokaler, og at akustikken har været et problem. Der er kun 40 pladser, og det er bare ikke nok til alle de gæster, som ønsker bord.

 

Derfor er det med stor glæde, at hun og sin mand fandt de perfekte lokaler til den restaurant, de altid har drømt om. Her kommer man til at sidde mere behageligt, med mere luft omkring sig. Annie Jensen er ikke i tvivl; “Vi føler denne udvidelse vil gør at madens kvalitet, serviceniveauet og atmosfæren i restauranten vil gå op i en højere enhed”.

 

Placeringen bliver Frederiksgade 32

A+ Siam Sushi flytter restauranten i Skolegade op i de lokaler, som før husede Botex Aarhus. Her er der to etager, som begge tages i brug som restaurant. Her bliver plads til godt 100 spisende gæster, plus der bliver selskabslokaler. Køkkenet bliver også større. Der bliver faktisk to køkkener. Et lukket køkken, og et åbent sushikøkken inde i restauranten. Det bliver et stilrent udtryk, vi kommer til at opleve i lokalerne. Asiatisk inspireret med nordisk moderne twist. Lokalerne bliver delt op i afdelinger, så det bliver mere hyggeligt.

 

Bliver bygget op fra bunden

Annie Jensen og Jiantian Yu har i lang tid drømt om at udvide deres restaurant. I flere år har de ventet på de rigtige lokaler, og ikke nødvendigvis en eksisterende restaurant. Det, at bygge et køkken og restaurant op fra bunden, har været en drøm. Så får vi det, som vi vil have, fortæller Annie Jensen. Det ville de ikke gøre, hvis de købte en eksisterende restaurant. Hun står for restauranten og det administrative, mens hendes mand er køkkenchef. Kokkene hos A+ Siam Sushi kommer i øvrigt alle fra Asien, og er selvsagt opvokset med det asiatiske køkken.

 

Skolegade bliver ikke restaurant

A+ Siam Sushi lukker restauranten ned i Skolegade 27 og flytter den til Frederiksgade. Men der kommer til at ske noget nyt i lokalerne, fortæller Annie Jensen. Hun vil dog ikke ud med, hvad det er. Planerne er der, men nu er koncentrationen udelukkende på de nye lokaler og den nye restaurant.

 

Menukortet er det samme – blot med mere

Maden er den samme. Her er sushi og asiatiske retter. Der bliver dog plads til flere forskellige retter. Der bliver også udvidet med flere drikkevarer, og der kommer også cocktails. Konceptet; Spis, hvad du kan af sushi på to timer fortsætter. Du har to timer til en omgang frisklavet “sushi ad libitum”, og her kan de fleste jo nå at blive mætte, nogle op til flere gange. Prisen er fra 198 kroner til 248 kroner alt efter tidspunktet. Signaturmenuen med fire retter til 228 kroner fortsætter også som hidtil.

Ny stor restaurant: A+ Siam Sushi udvider med sushi-restaurant i Frederiksgade

“Vi vil gerne understrege, at grunden til at priserne bliver de samme er fordi vores mål fra start altid har været, at alle skal have råd til god kvalitets sushi, uden at skulle betale en formue”, afslutter Annie Jensen

 

Åbent alle ugens dage

Der bliver frokoståbent, som der er i dag. Men den nye restaurant holder åbent alle ugens syv dage. Restaurantens åbningstider bliver:

Mandag – torsdag fra 12 – 22.30

Fredag – lørdag fra 12 – 23

Søndag fra 12 – 22.30

 

Køkkenet lukker cirka 1 time før, men aldrig før alle er mætte.

 

Du kan allerede nu booke bord til restauranten i Frederiksgade. Det gør du her:

 

A+ Siam Sushi

Frederiksgade 32
8000 Aarhus C
Website:

 

Del artikel

Andre læser også