ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny tre-etagers bar åbner i Aarhus: Shuffleboards, livemusik og lækker natmad

Af Freja Dumont
Unsplash
Unsplash

Kan I huske, dengang vi gik ud og fik en øl, lyttede til livemusik og tog et spil pool i weekenderne?

Ak ja, der er nok at glæde sig til – og nu kan vi faktisk tilføje endnu en ting at se frem til, når verdenssituationen tillader det.

Der åbner nemlig en ny bar i tre etager i de gamle Helle Thorup-lokaler på Frederiksgade.

Stedet hedder ’Panenka’, som måske får en klokke til at ringe hos fodboldkendere. Men det betyder bestemt ikke, at det kun er en sportsbar. Det er nemlig meget mere end det!

”Målet er at skabe et hus, som du hverken behøver eller har lyst til at forlade igen. Vi kan tilbyde mad, alverdens drikkevarer, shuffleboards, livemusik, sport på storskærm og privatfester på egen etage – og måske verdens bedste cowboytoast,” siger Thomas, en af de tre ejere af Panenka.
Ny tre-etagers bar åbner i Aarhus: Shuffleboards, livemusik og lækker natmad

Fodbold, livemusik og fadøl

Den store nye bar kommer til at have plads til omkring 250 gæster fordelt over tre etager.

Når man træder ind i de endnu ikke færdige lokaler, mærker man allerede, at der er lagt mange tanker bag valg af materialer og interiør.

Der er også flere finurlige detaljer som eksempelvis de P-formede håndtag for ”Panenka” og de små fladskærme på pissoiret, så du ikke misser det afgørende mål, når vandet skal lades.

Storskærmene kommer til at køre med sport – hovedsageligt fodbold. Og bartenderne står klar til at lange 22 forskellige slags fadøl over bardisken.

”Panenka skal være en moderne bar, hvor vi også viser sport – men det betyder bestemt ikke, at det bliver en sportsbar i original forstand. Stedet skal ligeså meget indbyde til, at to veninder kan komme ind og høre livemusik og få en drink,” siger Thomas.

Kælderen bliver en hyggelig ”spille-lounge”, hvor der både bliver mulighed for at spille shuffle, pool samt at kaste med dartpile. Og på førstesalen kan der nydes cocktails og snacks til lyden af god musik.Ny tre-etagers bar åbner i Aarhus: Shuffleboards, livemusik og lækker natmad

Den eneste bar i byen med natmad

Der er ikke mange steder i Aarhus, som kan prale af at have åbent fra 12:00-03:00 hver dag (undtagen søndag) – men det kan de hos Panenka.

Og som de eneste i Aarhus kommer Panenka også til at tilbyde snacks og hovedretter fra kl. 12:00 til midnat i weekenden. I hverdagen kan du få stillet sulten fra 17:00-22.30.

Så i stedet for at stå med et slasket stykke pizza hen på aftenen, kan du her få et ægte måltid til den sene sult – som for eksempel en rejemad, shishkebab eller vores favorit på menukortet, nemlig flæskesvær med persillesauce!

Vi har store forventninger til åbningen af den nye bar, som er klar til at slå dørene op, så snart myndighederne tillader det.

Hvad: Panenka
Hvor: Frederiksgade 35

Del artikel

Andre læser også