Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny vinhandel: Gæst & Gaver åbner ny butik ved Banegården

Af Jan L. Pedersen

Den 10. oktober åbner der en ny butik med fokus på vin og spiritus af høj kvalitet. Butikken hedder Gæst & Gaver og fungerer som en pop-up shop helt frem til den 31. december 2019.

 

I butikken fås kyndig vejledning af professionelle ekspedienter med mange års erfaring inden for vin- og spiritusbranchen. De står klar til at vejlede dig, når du skal finde den rette vin til middagsgæsterne eller den perfekte gave til en du holder af.

 

Åbning den 10. oktober

På åbningsdagen den 10. oktober fra kl. 10.00 står personalet klar i butikken, til at byde velkommen med et glas bobler og en masse gode åbningstilbud. 

Gæst & Gaver ligger lige overfor Normal-butikken på 1. sal i Bruuns Galleri. Du kan med fordel benytte Kvickly-indgangen fra Jægergårdsgade. 

 

Stort udvalg af vin fra hele Europa

Gæst & Gaver har specialiseret sig i vin fra Europa – nærmere bestemt fra Frankrig, Tyskland, Italien og Spanien, og kan bryste sig af et stort udvalg af gode og klassiske vine fra traditionelle vindistrikter som Bourgogne, Cotes du Rhone, Champagne, Provence, Rioja, Ribera del Duero, Valpolicella, Franken og mange, mange flere.

Pænt udvalg af rom, gin og whisky

I butikken finder du desuden et meget stort udvalg af spiritus, herunder knap 100 forskellige rom, hvoraf mange vil være åbne, så du kan smage inden du køber. Derudover finder du også et stærkt udvalg af både gin, whisky, cognac, armagnac, grappa og vodka.

 

Ugentlige konkurrencer på Facebook

På facebooksiden “Gæst & Gaver – Vin, spiritus og andre specialiteter” vil man hver uge, frem til 31/12-19, have mulighed for at deltage i konkurrencer og lodtrækninger om vin og spiritus. Hvis man ”synes godt om” siden deltager man hver uge automatisk i lodtrækningen om seks flasker vin. 

 

Åbningstider:

Mandag: 10.00-20.00
Tirsdag: 10.00-20.00
Onsdag: 10.00-20.00 
Torsdag: 10.00-20.00
Fredag: 10.00-20.00
Lørdag: 10.00-18.00 (i hele december måned åbent helt frem til kl. 20.00)
Søndag: 10.00-18.00 (i hele december måned åbent helt frem til kl. 20.00)

Hjemmeside: 

 

 

Del artikel

Andre læser også