Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nye tider på Tir Na Nog: “Vi er blevet skarpere og har tilpasset os” 

Af Pernille Søborg

Intet er, som det plejer at være, og efter de nye bestemmelser om lukning af nattelivet klokken 22 har Tir Na Nog set sig nødsaget til at ændre på de faste procedurer og arrangementer. På trods af hårde betingelser for medarbejdere og kampen for at opretholde økonomien, forholder ejer, Andreas Madariaga Ruigrok, sig positiv og prøver at få det bedste ud af COVID-19 ved at forbedre sig fremfor at tænke på drift.

 

Nye tider på Tir Na Nog: “Vi er blevet skarpere og har tilpasset os” 

 

Sikkerhed for gæsterne

Siden genåbningen har Tir Na Nog taget gæsternes og personalets sikkerhed meget alvorligt.

“I denne tid er vi nødt til at være omstillingsparate, og personalet har taget det med oprejst (og sved på) pande,” siger Andreas Madariaga Ruigrok. Bordreservationer, armbånd og et personale, der tager imod bestillinger ved bordene, er nogle af tiltagene. Vi har fejlet undervejs og taget ved lære af det. I dag er der fx. to slags armbånd, så dem, der sidder udenfor, ikke pludselig bevæger sig indenfor, og der så ikke er siddepladser nok.”

 

Positiv effekt af COVID-19

Barpersonale bærer ansigtsmasker og vedligeholder den højeste hygiejne. Gæsterne skal bære ansigtsmasker, når de kommer ind i bygningen, bestiller i baren og når de går på toiletterne.

Gæsterne har generelt været støttende og har fulgt reglerne. De kommer tidligere i baren, hvilket vi ser som en positiv effekt af COVID-19, og de bliver hængende indtil klokken 22, hvor de går uden de store problemer,” siger Andreas Madariaga Ruigrok

 

Nye tider på Tir Na Nog: “Vi er blevet skarpere og har tilpasset os” 

 

Registrer dig, for alles sikkerhed

Som noget nyt tilbydes gæsterne på Tir Na Nog elektronisk registrering. Ved siden af spritbeholderne ved indgangene til de tre barer hænger QR-koder, som scannes. De findes også bag på menukortene. Hermed registreres gæsterne ved ankomsten, så Tir Na Nog kan redegøre for alle, der besøger dem, i tilfælde af en smittet har besøgt stedet. Det er på frivillig basis, men for alles sikkerhed. Når du er registreret én gang på Tir Na Nog, gemmes oplysningerne, så du næste gang blot scanner dit klistermærke eller chip på kreditkortet (frit valg). Medlemmer af Loyalty Program er allerede registreret og tjekker blot ind på QR-koden. 

 

Quiznight og faste arrangementer 

For at imødekomme kravene om nedlukning af nattelivet til klokken 22 er torsdagens populære quizaften på The Tap Room på Tir Na Nog flyttet frem til klokken 19.00 til 22.00. Pianobaren om fredagen fra 16 til 19 i The Merchant Room kører fortsat, mens det lader vente på sig med live musikken i The Tap Room. Sportsarrangementer på de mange storskærme er et tilløbsstykke, så man skal være hurtigt ude med pladsreservationer. De sene kampe bliver vist indtil klokken 22, og så må man hjem og se anden halvleg. 

 

Online bestilling af mad 

Bordreservation er en mulighed, hvis du vil være sikker på en plads. Du reserverer online, og forpligter dig samtidig på at bestille mad. Når du sidder ved bordet, behøver du ikke rejse dig igen, da du kan bestille alt online og få det serveret ved bordet. Der er dermed blevet nemt og hurtigt at bestille og få stillet sulten og tørsten. 

 

Show support – not sympathy

Andreas Madariaga Ruigrok slutter på positiv vis af således:

“Igennem de sidste 5 måneder har vi rykket os mere end de sidste tre år. Vi er blevet skarpere og bedre til vores arbejde, har fået online bestilling, flere pladser udenfor og har generelt fokus på at udvikle os. Vores service er højnet, og vi har tilpasset os og ser fremad frem for at lukke ned og have ondt af os selv. Ja, det gør ondt på os, men vi tror på, vi kommer styrket ud af det her. Gæsternes opbakning og forståelse har været fantastisk. Vi tager helt sikkert de nye erfaringer med os, når vi igen vender tilbage til normale forhold.” 

 

Reserver bord her

 

Tir Na Nog

Frederiksgade 40

8000 Aarhus C

Webside

Del artikel

Andre læser også