Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyhed: Mahalo lancerer tre nye pokebowls

Af Line Ingwar Karlsen
Mahalo i Mejlgade er på banen med tre nye tilføjelser til deres poke-menu. Poke stammer oprindeligt fra Hawaii, og består af fersk fisk, som marineres i soyabaserede marinader sammen med friskt grønt og frugt, og serveres på en base af ris. 
 
Hos Mahalo laver de pokebowls med respekt for traditionerne om gode råvarer og velbalancerede smagssammensætninger, men uden at være bange for at tænke nyt og tilpasse menuen til de aarhusianske smagsløg med nordiske referencer. Dette er før kommet til udtryk i introduktionen af blomkålsris som alternativ til ris-basen, eller i den hidtil nyeste bowl på stammen, Santa Cruz, som er lavet med blandt andet frisk, fersk laks, grønkål, syltede græskar og en ponzu-marinade med æble. 
Nyhed: Mahalo lancerer tre nye pokebowls
 
Nu introducerer Mahalo hele tre nye bowls, og som sædvanlig er der smæk på smagen. Bowlen Tunado er lavet med frisk, fersk tun, æble-ponzu, edamamebønner og gulerod. Bowlen toppes med en mayo med bagte hvidløg, friske urter, saltede mandler og en lille fin blomst. 
 
Med bowlen Smoke Under Water introducerer Mahalo varmrøget laks i biksen. Laksen får selskab af blandt andet edamamebønner og avocado, marineret i yuzu ponzu (en marinade lavet med den let bitre, japanske citrusfrugt yuzu), og det hele toppes med en urtedressing, som i øvrigt også er ny på menuen, samt urter, mandler og radiser. 
Nyhed: Mahalo lancerer tre nye pokebowls
 
Sidst, men absolut ikke mindst, introduceres bowlen Chicky Yaki, der som noget helt nyt for Mahalo, er lavet med stegt kylling. Kyllingen vendes med avocado, agurk og forårsløg i den sticky og lidt søde teriyaki-sauce, og hele herligheden toppes med en cremet satay-sauce med yoghurt, samt friske urter, peanuts og sesam. 
 
De tre nye bowls sælges fra på fredag den 30/11 og frem.

Del artikel

Andre læser også