ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt måltidskasse-koncept i Aarhus: Bestil færdige retter klar til middagsbordet

Af Line Ingwar Karlsen
PR-foto.
PR-foto.

Corona og nedlukning har tvunget mange virksomheder til at tænke anderledes. Eksisterende forretninger og restaurationer har udtænkt nye løsninger for at undgå at lukke helt ned.

Også helt nye virksomheder har set dagens lys. Det gælder blandt andre det nye koncept Quick’n’Tasty, som leverer måltidskasser i Aarhus.

Til forskel fra mange andre måltidskasser modtager du her helt færdige retter, som leveres i en bakke klar til opvarmning i mikroovnen. På 3-4 minutter er din mad altså klar.

”Vores mission er at tilbyde et velsmagende og tidsbesparende alternativ, så folk kan få én bekymring mindre i en travl hverdag – til overskuelige priser og uden at gå på kompromis med kvaliteten,” fortæller Shaheen Agha, indehaver af Quick’n’Tasty.

Nyt måltidskasse-koncept i Aarhus: Bestil færdige retter klar til middagsbordet
PR-foto.

Design din egen madplan

Konceptet er enkelt. Du vælger selv, hvilke retter du bestiller og hvor mange. Du kan bestille til en enkelt uge eller flere uger; jo flere uger du bestiller til, des billigere bliver det enkelte måltid.

Hver uge er der 9 forskellige retter at vælge mellem – og der er både kødretter, retter med fisk, vegetariske retter og salater hver uge.

Med andre ord kan du designe din helt egen madplan med varierende måltider uden selv at skulle planlægge, handle, hakke, snitte og ikke mindst vaske op.

Der er tale om måltider med gode råvarer og masser af smag. Alle retter kommer i to størrelser, som er opdelt efter kalorier. Så er det op til dig, om du skal have måltider på 450-520 eller 540-730 kalorier.

Quick’n’Tasty henvender sig både til privatpersoner, og der kan også laves firmaaftaler, hvor måltiderne kan bruges som en lækker frokostordning.

Du skal bestille inden torsdage kl. 18 og får så leveret mandag inden kl. 17. Du kan også vælge at afhente din måltidskasse søndag mellem kl. 14 og 15 direkte hos Quick’n’Tasty på Tage Hansens Gade 31B.

Du kan læse mere, se priser og bestille din mad her.

Del artikel