Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få 4 timers fri bar: Ny ølfestival indtager Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
Det det lokale mikrobryggeri Stepping Stone, der står bag festivalen. PR-foto
Det det lokale mikrobryggeri Stepping Stone, der står bag festivalen. PR-foto

Specialøl i luksusklassen – også kendt som craft beer – er blevet ekstremt populære både herhjemme og internationalt, hvilket har affødt en række forskellige ølfestivaler rundtomkring

Og nu får Smilets by sin helt egen af slagsen.

Lokale kræfter har nemlig stablet en yderst ambitiøs ølfestival ved navn Aarhus Together på benene.

Du kan for første gang nogensinde opleve den helt nye humlefestival den 1. og 2. november 2024 i Rå Hal på Godsbanen.

Festival på internationalt niveau

Bag Aarhus Together står det unge Hørning-baserede mikrobryggeri Stepping Stone Brewing Company, som siden starten i 2022 har vundet indpas hos mange øl-entusiaster.

I dag har de flere Michelin-restauranter på kundelisten, og i januar modtog bryggeriet endda af branchen kåret som Årets Nye Navn i 2023, ligesom man opnåede to flotte nomineringer i andre kategorier.

Den brede anerkendelse i branchen har nu givet det lille Hørning-bryggeri mod på at arrangere en ny ølfestival, der skal tiltrække flere af de største stjerner blandt europæiske og amerikanske craft beer-bryggerier.

Få 4 timers fri bar: Ny ølfestival indtager Aarhus
Stepping Stones tre stiftere (fra venstre) Runee Stusgaard, Daniel True og Simon Grøndahl Lyngholm Jakobsen samt (i midten) festivalchef Kristina Bille. PR-foto

Aarhus Together er mere end bare en festival; det er et symbol på fællesskab og samarbejde. For vi vil skabe en festival for og med Aarhus, og så vil vi gerne markere en ny æra for ølfestivaler i Danmark.

Det gør vi med et ambitiøst udvalg af kvalitetsøl på et niveau, der før kun er set i København og i udlandet, men som vi nu for første gang kommer til at matche i Jylland,” udtaler Daniel True, Stepping Stone’s medstifter og kundechef, i en pressemeddelelse.

Billetsalget er startet

I alt vil festivalen byde på et markant udvalg med mere end 200 specialøl fra over 30 forskellige bryggerier – herunder verdenskendte navne som Monkish, Overtone, Cloudwater, Vault City og Sudden Death.

Derudover deltager nøje udvalgte danske bryggerier med en stærk lokal forankring.

Aarhus Together er en såkaldt Open Glas festival, så man som gæst kan tage festival-oplevelsen til sig uden undervejs at skulle holde styr på poletter eller anden betaling.

“Det betyder, at når først billetten er betalt – med en billetpris, der starter på 375 kr. – vil der herefter være fri servering hos samtlige af festivalens deltagende bryggerier.

Herudover vil gæster mod betaling kunne få serveret lækkerier fra aarhusianske restauranter og specialbutikker,” lyder det videre fra Daniel True.

For at værne om den gode og stemningsfulde atmosfære på festival-dagene er programmet opdelt i tre sessioner af hver fire timers varighed.

Med et fast antal gæster pr. session skal det begrænse trængslen i Godsbanens Rå Hal.

Billetsalget til Aarhus Together er åbnet.

Hvad: Ølfestivalen ‘Aarhus Together’
Hvor: Rå Hal på Godsbanen
Hvornår: 1. – 2. november 2024

Du finder mere info om billetter og program lige her 

Del artikel

Andre læser også