Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Onsdagsquizzen: The Bird laver Festuge-quiz med masser af præmier og billige cocktails

Af Jan L. Pedersen

Onsdag i Festugen, altså den 4. september, er der quizaften på The Bird & The Churchkey i Skolegade. Her bliver der fyret op under din viden om Aarhus. 

 

Kun spørgsmål om Aarhus

Quizzen er oplagt for alle, men isært dem som lige er flyttet til Aarhus er den et must at deltage i. En ting er sikkert, og det er at du bliver klogere, og kommer i snak med en hel masser andre festglade mennesker. Det er Aarhus Festuge, og de gode folk på The Bird står klar til at fejre din, og smilets by med en quiz som udelukkende indeholder spørgsmål om Aarhus.

 

Byrådet er selvfølgelig repræsenteret

Tilmed har vi hentet lidt hjælp fra et vaskeægte Aarhusbarn. Quiz-værten bliver nemlig byrådspolitikeren, Theresa Blegvad, som kyndigt og håndfast vil guide dig igennem tre runder af need to know spørgsmål.


Gratis deltagelse


Deltagelse er som altid gratis. Der er gode præmier at hente, vigtigst af alt er der gode tilbud i baren. Husk også at der er Happy Hour fra 17.00 – 22.00 (køb 1, få 1 gratis).

 

Festuge-sættet eller det moderne Aarhus-sæt

Månedens gin tonic med slåen-gin-sidevogn til 100 kroner. Sættet består af Njord Gin Comeback Quinine, The Bird Floral tonic, appelsin- og grapefrugtisterning, grapefrugtskal og frisk salvie. Sidevognen er en shots med Plymouth slåengin.

 

Du kan booke dit bord her:

 

Onsdagsquizzen: The Bird laver Festuge-quiz med masser af præmier og billige cocktails

 

The Bird & The Churchkey

Skolegade 23
8000 Aarhus C

 

Del artikel

Andre læser også