ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Overvejelser du bør gøre dig, inden du springer ud i livet som selvstændig

Dette indhold er sponsoreret. 

 

Har du altid gået med en lille iværksætter inde i maven, men har du været i tvivl, om du tør kaste dig ud i det? Hvornår er det rette tidspunkt, og har du mon mod og kapital nok til at kunne klare sådan en udfordring? At starte virksomhed er et stort sats og kræver mange grundige overvejelser. Vil du kunne klare det hele selv, eller hvor vil du skulle bede om hjælp? Her kunne det fx være at lønservice og økonomistyring, kunne være ideelt for dig som selvstændig og nystartet, så du får mere tid til at fokusere på din forretning og samtidig sikre at der er styr på tal og økonomi. Læs med her og bliv klogere på, hvorvidt du er klar til at begive dig ud på et iværksættereventyr. 

 

Tro på din idé

Er du entusiastisk omkring din idé? Mærk efter, dybt nede i maven, for at finde ud af, om du stoler og tror på den. Når det er afgjort, er det også essentielt at andre vil bakke op om den. Din familie vil helt sikkert skulle ofre sig, på den ene eller anden måde, for at du kan få lov til at udleve din iværksætterdrøm. Måske der skal være investorer involveret, og i så fald, skal de gerne tro på idéen også, før de vil være med til finansieringen. Derudover, er en væsentlig forudsætning for succesen af din virksomhed, at der er et hul i markedet, hvor der er plads til din idé. Hvis der i forvejen findes et utal af virksomheder, der tilbyder lignende produkter, vil din virksomhed blot forsvinde i mængden. 

 

Kend dine styrker og svagheder

Det er ikke en smal sag at starte virksomhed. Det kræver sved, blod og tårer. Af denne grund er det vigtigt, at du kender dine styrker og svagheder. Det er vigtigt, at være god til det man laver, men endnu vigtigere, at turde bede om hjælp til det, man ikke selv er god til. Er du dygtig til at være kreativ, men svag til at styre den økonomiske del i et firma, kunne du anskaffe lønservice og andet hjælp til at håndtere dette. Måske du endda skulle overveje en partner, så I er to om opgaverne, og tilsammen har flere styrker end svagheder. 

 

Timing er vigtigt

Inden du går i krig og opsiger dit fuldtidsjob for at gå all in på din virksomhed, er det vigtigt at overveje timingen for opstarten af virksomheden. Tænk indad og vurder, om du er et sted i livet, hvor du har tid og overskud til at kunne styre en virksomhed. Endvidere, bør du overveje markedets tilstand. Er der plads til din virksomhed, og mangler forbrugerne, det du vil tilbyde dem? 

 

 

 

 

Del artikel