Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Palæo – ingen kulhydrater og masser af proteiner

Trukket lidt tilbage fra Bøgescenen ligger Palæo, der serverer retter med fokus på et lavt indhold af kulhydrat og højt indhold af protein. Vi prøver det, for vi er ikke nervøse for, at gå ned på kulhydrater på festivalen. Der serveres fire forskellige palæo-retter; wrap, fries, bolo med spidskål og pølse med brød. Vi vælger sidstnævnte som en tester.

 

Pølsen er 85% kød, hvilket er en okay procent. Den indeholder derudover Karl Johan svampe. Brødet er lavet af æg, loppefrøskaller og kerner. Begge dele fungerer super. Brødet – bagt uden noget mel – er overraskende let og saftig. En god smag. Pølsen med det høje kødindhold, bidrager til den dejlig rige smag.

Palæo på Smukfest

Selvom “ingen kulhydrater – masser af proteiner” ikke lyder som noget, der kan lade sig gøre på en festival, så får Palæo det til at ske. Vi har spist stenalder-mad, men føler os ikke som helse-freaks. På trods af, at Palæo serverer sundt fast food glider det mindst ligeså godt ned som pølsevognen på hjørnet. Ja faktisk væsentlig bedre. Kan anbefales.

Palæo

Findes ved Bøgescenen

Se mere om Smukfest her: