Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Piña Colada-burgere og Spicy Margaritas: Ny vegetarisk restaurant i Aarhus

Af Freja Dumont
Ejerne af Tipsy, Paulina Spadlo og Raimonds Pastars
Ejerne af Tipsy, Paulina Spadlo og Raimonds Pastars

Aarhusianerne kan snart se frem til et sjovt, festligt og farverigt spisested med greasy vegetarsike/veganske retter og lækre cocktails på menuen, når Tipsy slår dørene op på Banegårdsgade 39.

Fra takeaway til fysisk restaurant

Måske har du allerede stiftet bekendtskab med takeaway-stedet ’Tipsy’.

Siden november har Tipsy nemlig lokket med deres sjove og anderledes veganske/vegetariske retter såsom Piña Colada-burgeren, bestående af mayo rørt med kokos og grillet ananas, og deres bestseller – Peanut Butter-burgeren.

Efter stor succes med udelukkende at køre take away har parret bag Tipsy, Paulina Spadlo og Raimonds Pastars, nu valgt at udvide konceptet med en fysisk restaurant, hvor du kommer til at kunne nyde alt fra veganske tacos og nachos til burgere og farverige cocktails i hyggelige rammer.

”Vi glæder os rigtig meget til, at folk snart kan smage vores mad, uden at det først er blevet fragtet. Restauranten giver mulighed for, at man kan få sin burger helt frisk fra køkkenet, og det giver bare en bedre smagsoplevelse.

Det har længe været en drøm for os begge at åbne vores eget veganske/vegetariske sted, hvor udvalget er bredt og spændende – og så må det også gerne være lidt sjovt og anderledes,” siger Paulina Spadlo.

Piña Colada-burgere og Spicy Margaritas: Ny vegetarisk restaurant i Aarhus

En drøm der blev til virkelighed

Paulina Spadlo og Raimonds Pastars har siden de fandt sammen vidst, at de gerne ville starte et spisested sammen en dag.

Drømmen blev dog fremskyndet, da Paulina pludselig blev ramt af kræft tilbage i september 2020.

Med påmindelsen om at livet er skrøbeligt, valgte parret at forfølge deres fælles drøm om at starte deres egen restaurant.

Fra sengen på sygehuset begyndte Paulina derfor at udvikle på menukortet og konceptet til restauranten.

Og kun to måneder senere åbnede parret et såkaldt ”ghostkitchen” på havnen, hvorfra de kunne afprøve deres koncept ved udelukkende at sælge take away.

Det lækre udvalg af vegetariske/veganske burgere, tacos, nachos og hotdogs viste sig at være så stor en succes, at de nu udvider med en fysisk restaurant, hvor man kan sidde og nyde sin mad.

Festlig delemad, housemusik og brunch med Mimosa

Den hyggelige restaurant ligger i et lille og indbydende kælderlokale, hvor du bliver mødt af blomstervægge, oplysende lyserøde neonskilte, blomster og fine nuancer af lyserød og grøn.

Stedet er indrettet med hængestole i loftet, og der er generelt en god ’vibe’ på stedet, hvor man godt kunne forestille sig at mødes en gruppe venner til konceptet ’Las Fiestas’: delemad bestående af nachos, chili sin carne, pommes frittes, qusedillas, tacos, churros og cocktails.

Piña Colada-burgere og Spicy Margaritas: Ny vegetarisk restaurant i Aarhus

Når det bliver fredag og lørdag aften i restauranten, kommer der en mere festlig stemning med housemusik, øl og kander med cocktails.

Og når tømmermændene skal plejes søndag morgen, kan I med fordel igen komme ned på Tipsy og få jer en amerikansk brunch – med unlimitid mimosa i 1,5 time. Man skal jo rejse sig ved det træ, man er faldet.

Åbningsdatoen er endnu ikke helt fastlagt, men parret regner med at kunne åbne engang i midten af juni.

Åbningen kommer til at byde på gode tilbud og sjove gimmicks såsom lykkehjulet, hvor du kan vinde alt fra churros og popcorn til spicy jägershots og chili cheese tops. Kom selv ned og oplev stemningen, når Tipsy slår dørene op.

Del artikel

Andre læser også