ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Plads til forbedring – takeaway fra San Mario

Kender du ikke det med at være splittet i, hvad du mener om et eller andet? Sådan havde jeg det for et stykke tid siden, hvor vi fik lidt takeaway fra San Mario. Stedet er på en måde okay, men deres mad er alt for svingende. Det holder ikke på den lange bane. Vi var splittet i dagens levering. Pita og kyllingesalat smagte godt, og priserne var okay. Men burgeren vil vi ikke anbefale, med mindre San Mario tager sig sammen og giver den en overhaling.

 

Vi bestilte en pita med bøf . Den kom i et hjemmebagt stort pitabrød. Det tæller op. Bøffen var okay, den var stor og ikke tør. Tak for det. Salaten var også okay, men på ingen måde spændende. Dressingen var en purløgsdressing, som var i kategorien på flaske og færdigkøbt. Prisen var 45 kroner og meget fair. Den omgang pita og bøf er klar en anbefaling værd.

Dagens pita

XL baconburgeren koster kun 45 kroner. Det lyder umiddelbart billigt, men det er det ikke. Burgeren var kedelig, kødet var tørt og størrelsen var ikke i min verden XL, tværtimod. Baconen var ikke sprødstegt, som den burde være. Salaten var okay, men heller ikke mere. Bollen var blød og kønsløs. En købebolle uden smag. En anbefaling af burgeren hos San Mario får du ikke. Jeg vil til hver en tid hellere vælge en pita eller en pizza.

Dagens burger

Sidste bestilling var en kyllingesalat til 35 kroner. Ud over dressingen manglede, var salaten acceptabel til prisen. Den var pænt kedelig, men kyllingen var ristet, og smagte faktisk godt.

Dagens Salat

Madens temperatur ved leveringstidspunktet

Den var fin varm, efter omstændighederne. Ikke brændvarm, men okay og acceptabel.

 

Leveret på aftalte tidspunkt

Maden kom 4 minutter før aftalt tid. Det er sgu præcist. Leveringen blev foretaget af Just Eat.

 

Passer bestillingen – var alt med?

Nej, ikke helt. Der manglede dressing til kyllingesalaten. Der var kun tre ting, så det var til at overskue, vil jeg mene. Men måske havde San Mario travlt den dag.

 

Råvarekvaliteten

Det var ikke den bedste. Men heller ikke dårlig. Den kunne være bedre, men man får, hvad man betaler for.

 

Pris/kvalitetsforhold

Nok meget passende. Dog burde kvaliteten være bedre til samme pris. Vi betalte 184 kroner for det hele, inklusiv levering.

 

Leveringspris

59 kroner var prisen for levering den dag. Helt fair i min bog.

 

Emballagen og skånsom transport

Maden kom i en almindelig pose. Der var intet, der var ødelagt, og maden var ikke rodet sammen.

Indpakning af dagens take away

Skrevet af Pernille Søborg

 

San Mario Pizzaria
Max Müllers Gade 2
8000 Aarhus C

Telefon: 86 12 14 68

Del artikel