Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny pop-up-butik i Aarhus C: Den Grønne Asparges går imod strømmen

Af anders@sommersangdigital.dk

Coronavirussen har betydet, at 2020 for mange, er et år de meget gerne hurtigt vil have afsluttet så  et nyt og forhåbentligt mere Coronafrit år kan påbegyndes. Hos Den Grønne Asparges ser vi  naturligvis også frem til, at der igen kommer mere normale tilstande i Danmark, men er samtidig  rigtig glade for, at vi i den svære tid, har haft mulighed for at hjælpe mange danske familier og  husstande med hjemmelavet mad i form af en måltidskasse, som bliver leveret til døren.  

 

I starten af året, da Danmark lukkede helt ned, skete der en forandring i flere danskeres  indkøbsvaner og Den Grønne Asparges oplevede en ekstraordinær stor efterspørgsel for levering  af måltidskasser. Indehaver Pia Foged fortæller:

 

”Det er tydeligt, at flere og flere danskere har fået  øjnene op for, at det nemt, sikkert og praktisk med en måltidskasse i en tid, hvor vi bliver bedt om at  blive hjemme så meget som overhovedet muligt” 

 

Vi glæder os til at møde kunderne på en ny måde 

I foråret og efteråret deltager Den Grønne Asparges Måltidskasser normalt i messer i forskellige  dele af Danmark. ”Vi elsker at komme ud og møde kunderne”, fortæller Pia Foged og fortsætter, ”at  det har vi selvfølgelig ikke haft mulighed for i 2020 og derfor var vi rigtig glade for, at muligheden for  at åbne en pop-up-butik på Nørregade 24 i Aarhus C bød sig”. 

 

Projektleder, Gitte Hvoldal Kristensen, fra det århusianske Ejendomsselskab Emilienborg, står bag  lejemålet på Nørregade 24 fortæller, ”at det altid er dejligt at kunne puste lidt liv ind i tomme  midtbylokaler, og jeg glæder mig over at pop-up-butikken med spansk vin, måltidskasser og julemad  kan give Den Grønne Asparges mulighed for at møde de århusianske kunder på en helt ny måde”.  

 

Vi støtter vores lokale leverandører 

Hos Den Grønne Asparges har fokus på at levere lokale råvarer i måltidskasserne, og har et rigtig  godt samarbejde med mange lokale leverandører, som i 2020, i lighed med mange andre  virksomheder, har været og mange stadig er pressede bl.a. pga. lukning af bl.a.de offentlige  institutioner, kantiner og restauranter.  

 

Pia Foged fortæller: ”Derfor er vi rigtig glade for, at vi fortsat har kunnet sende bestillinger afsted til  dem hver uge. På den måde støtter vi og vores kunder de østjyske erhvervsdrivende. Vores aftaler  omfatter bl.a. levering af frisk fisk fra P. Clausens Fiskehandel, friskbagt brød fra Kridthøjbageren og  grøntsager fra bl.a. Korsmedergaard, Yding Grønt, AAFG, Økolageret, Månsson og Marienlyst  Gartneri

 

 

Bestilling af julevarer og julevin

Pop-up-Butikken på Nørregade 24 i Århus åbnede i midten af november og holder i første omgang  åbent indtil jul, og ud over gode tilbud på måltidskasser kan kunderne også bestille lækkert dansk  økologisk Gothenborg fjerkræ til julebordet, købe og smage spansk vin og få god kyndig rådgivning  til hvilken vin, der passer til julemiddagen samt naturligvis købe flotte julekurve med vin og andre  lækkerier. 

 

Ny pop-up-butik i Aarhus C: Den Grønne Asparges går imod strømmen
Pia Foged og Tom Jensen i butikken på Nørregade 24 i Århus C. Butikken er åbnet frem til jul og sælger bl.a. spansk vin, flotte julekurve og vingaver samt slagtervarer og fjerkræ til julebordet

 

Del artikel

Andre læser også