Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Populær genbrugsbutik i midtbyen genåbner

Genbrugsbutik er blevet shinet op og søger ny butiksleder og frivillige

 

Genbrugsbutikken i Vestergade 64 i Aarhus C har været igennem en totalrenovering og genåbner mandag 9. marts med nyt inventar og nye genbrugsfund på hylderne.

 

Dansk Folkehjælp har siden 2014 drevet genbrugsbutikken i hjertet af Aarhus på hjørnet af Vestergade og Vesterport. Butikken er en af de mest populære med hyppige besøg fra områdets mange studerende og handlende, der er på jagt efter nyt vintagetøj, køkkenredskaber, smykker, cd’er, vinyler og meget andet. Nu har stedet fået en indretnings- og designmæssig opkvalificering med nye gulve, nyt inventar og friske genbrugsvarer.

 

“Vores genbrugsbutik på Vestergade er en af Dansk Folkehjælps mest velbesøgte i landet. Alle de midler, der kommer ind, går til at hjælpe blandt andet flere trængte aarhusianere med at få julehjælp, konfirmationshjælp og økonomisk rådgivning og er med til at sikre, at vi kan sende flere aarhusianske børn og unge på sommercamp. Jeg håber, at vores nye rammer kommer til at højne butikkens salg og dermed generere endnu mere hjælp til organisationens indsatser i lokalområdet og i resten af Danmark, siger siger Dansk Folkehjælps generalseketær Klaus Nørlem.

 

Dansk Folkehjælp søger samtidig en ny frivillig butiksleder samt nye frivillige til butikken i Vestergade i Aarhus. Butikslederen vil få ansvar for butikkens udtryk, økonomi og ikke mindst de mange frivillige, der hver dag arbejder for og i butikken. Der er også brug for frivillige, der har lyst til at hjælpe til i butikken med alt fra udvælgelse af tøj, sociale medier og kontakt til kunder.

 

Alt overskud fra butikken går til at hjælpe socialt udsatte i Danmark.