Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Afslører åbningsdato: Få 50% på hele regningen hos nyåbnet restaurant

Af Freja Dumont

Italienske retter som sprøde pizzaer, hjemmelavede pastaretter og små deleretter og de såkaldte cicchetti’s er alle velkendte retter for dem, som har spist på én af Jakobsen & Co.’s italienske restauranter Grappa Deli og Piccolo.

De to restauranter er allerede et kendt koncept fra Risskov og Åboulevarden og med åbningen på Aarhus Ø er det således den tredje i rækken.

Og nu kan stedet endelig afsløre åbningsdatoen i de nye lokaler med udsigt til vand og byliv ved Havnebadet på Aarhus Ø.

Grappa Deli og Piccolo åbner nemlig dørene første gang torsdag den 4. maj til en generalprøve, hvor der vil være 50% på hele regningen.

Du kan booke bord lige her.

Den officielle åbning finder sted fredag den 5. maj, hvor der bl.a. vil blive serveret smagsprøver på cicchetti, Venedigs svar på tapas, fra kl. 15.30 til 17.

Inden for kort tid forventer ejerne af Grappa Deli og Piccolo også at kunne annoncere åbningen af det nyeste skud på stammen – en klassisk fransk bistro ved navn Bistro Le Bleu, som også ligger i Hotelkarréen.

Fransk bistro samt italiensk restaurant og take away

De to nye restauranter er fordelt på to lejemål i Hotelkarréen, hvor Piccolo og Grappa Deli er i samme lokale og den nye franske bistro er ved siden af.

Piccolo og Grappa Deli får samme format, som man kender det fra beliggenheden på Nordre Strandvej i Risskov og på Åboulevarden, hvor det er det italienske køkken i en kombination af restaurant og take away.

Her lægges der bl.a. op til social dining med italienske småretter kaldet cicchetti. Udover cicchetti kan gæsterne også nyde stedets hjemmelavede pasta og de populære pizzaer i samme kvalitet, som man kender det fra de andre Piccoli’er samt fra søsterrestauranten Grappa.

Alt sammen bliver serveret i smukke, nyindrettede lokaler i Hotelkarréen med fantastisk beliggenhed, og hvor man nærmest sidder med fødderne i vandkanten.

En placering som er nøje udvalgt, og hvor gæsterne fra udeserveringen kan nyde solen fra tidlig formiddag til sen aften.

Hos Grappa Deli – stedets takeaway-afdeling – kan man hente sin frokost eller aftensmad. Her finder man både sprøde italiensk sandwich, pizzaer, salater og meget andet lækkert på menukortet herunder en masse italienske specialiteter.

God beliggenhed med den rette mavefornemmelse

Restauranterne har placering i Hotelkarréen med direkte udsigt og stort udeserveringsområde mod Bassin 7.

Beliggenheden har været vigtig for Uffe Jakobsen, der står bag restauranterne, da han skulle finde lokalerne til de nye restauranter:

”Aarhus Ø er et spændende område, hvor der sker rigtig meget lige nu. Og lige netop Bassin 7 og Karréerne er bare den helt rette placering for os.

Vi vægter gode solforhold og plads til udeservering meget højt, og vi er slet ikke i tvivl om, at Karréerne er den bedste placering i forhold til dette,” fortæller Uffe Jakobsen.

Men det har ikke kun været gode solforhold, der har været afgørende for Uffe Jakobsen. Han har fulgt projektet over flere år, og mavefornemmelsen omkring områdets potentiale er god.

Den er og har altid været vigtig for Uffe Jakobsen, når han har udvalgt nye lokationer til sine restauranter.

Derudover er det daglige leben og trafikken af gående langs promenaden ved Bassin 7 også en af grundende til, at valget faldt på Karréerne.

Del artikel

Andre læser også