Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Populær sushikæde udvider i Aarhus: Få 25% på hele menukortet

Af Freja Dumont
PR Foto
PR Foto

Sushikæden Letz Sushi er nu klar til at indtage en ny bydel, når de torsdag den 25. august kl. 12.00 åbner deres splinternye restaurant på Aarhus Ø – nærmere bestemt i Nicolinehus – lige ud til havnen.

Og hele åbningsugen bliver fejret med 25% på hele menukortet.

Lokationen er Nicoline Kochs Plads 3, som ligger med udsigt ud til det populære havneområde Bassin 7.

Restauranten har plads til 40 siddende gæster og har et stort udeområde med servering samt takeaway.

Åbningsugen bliver frem til den 31. august fejret med 25% rabat på hele menukortet – også som takeaway.

”Aarhus Ø er en virkelig attraktiv og interessant bydel for Letz Sushi. Vi har tidligere haft en madbod ved Bassin 7, som beboerskaren tog rigtig godt imod.

Nu glæder vi os til at kunne invitere de mange beboere og gæster på Aarhus Ø indenfor i vores nybyggede restaurant og give dem den fulde oplevelse af Letz Sushi,” siger Anders Barsøe, direktør hos Letz Sushi i en pressemeddelelse.

Saml skrald og få gratis kajaktur

Restauranten har indgået i samarbejde med GreenKayak, der engagerer frivillige i kampen mod miljøforurening, imens de sejler kajak. 

”Med vores samarbejde vil det være muligt at låne en kajak – helt gratis – i to timer. Den eneste betingelse er, at du i løbet af sejlturen indsamler det affald, du støder på i havnen.

Efter turen afleverer du skraldet i den opstillede container til videre affaldssortering. På den måde sikrer vi lidt renere vand i havnen, mindre skrald langs Aarhus Bugt og mindre plastik i maven på fiskene,” siger Anders Barsøe.

Ny Risskov-restaurant i september

Sushikæden har igangsat en større ekspansion og planlægger medio september endnu en restaurantåbning på Nordre Strandvej 58 i Risskov.

”Vi har et erklæret formål om, at alt, hvad vi gør, skal være med til at sikre en bæredygtig forandring mod en bedre verden – og det kan vi mærke, at aarhusianerne er med på.

Derfor fordobler vi her i sensommeren antallet af restauranter i Aarhus fra to til fire.

Med vores bæredygtighedskoncept differentierer vi os markant fra vores konkurrenter, og vi kan tydeligt mærke, at aarhusianerne på flere måder ønsker en god smag i munden, når de bestiller sushi,” siger Anders Barsøe.

Letz Sushi serverer, som den eneste sushikæde i Europa, økologiske ris og fuldt ud certificeret bæredygtig og ansvarligt fanget fisk og skaldyr samt fisk fra skånsomt kystfiskeri. 

Hvad: Letz Sushi åbner ny sushirestaurant på Aarhus Ø 
Hvor: Nicoline Kochs Plads 3, 8000 Århus C
Hvornår: Torsdag den 25. august kl. 12.00
Åbningstider: Søn-tors: 12.00-21.00, Fre-lør 12.00-22.00

Del artikel

Andre læser også