Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En bid af Napoli: Ny pizzabar er åbnet i skjult baggård

Af Freja Dumont

I en skjult baggård i Mejlgade 44 finder du et lille stykke Napoli.

Hvad der i sin tid var en garage, er i dag forvandlet til hyggelige og autentiske Primo Pizzabar, som hver fredag til søndag henover sommeren inviterer på pizzaer bagt på ægte napolitansk manér.

Vi slog os ned i det solbeskinnede gårdmiljø ved de koboltblå bord-bænkesæt for at smage på stedets pizzaer.

Og vi kan allerede nu afsløre, at vi her nød nogle af byens – måske – bedste pizzaer til lyden af klassiske toner fra Ballet Akademiets åbne vinduer, som ligger i samme baggård.

En bid af Napoli: Ny pizzabar er åbnet i skjult baggård

Konceptet afprøves henover sommeren

Det er tyske Michel Nicolaisen, som har åbnet Primo Pizzabar, og når han ikke passer sit fuldtidsarbejde i hverdagene, står han hver weekend i sommermånederne i det lille køkken og langer pizzaer over disken til sultne aarhusianere.

“Jeg elsker italiensk mad og interesserer mig generelt for madlavning. I den forbindelse har jeg længe drømt om at åbne mit eget sted. Da jeg faldt over garagen her, var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville prøve at forfølge drømmen.

Det er er en oplagt mulighed til at teste mine pizzaer af og finde ud af, om jeg kan lave noget, som folk kan lide,” siger Michel, som får hjælp i køkkenet af sin bror og kæreste.

En bid af Napoli: Ny pizzabar er åbnet i skjult baggård

Autentiske italienske smage

Menukortet er ligesom indretningen: Simpelt og godt.

Du kan naturligvis få de originale napolitanske pizzaer: Marinara med tomat, olivenolie og oregano samt Margherita med tomat, olivenolie, mozzarella, parmesan og basilikum.

Derudover finder du også tre pizzaer med pepperoni, crudo og trøffel på menukortet.

Vi var helt vilde med pizzaernes luftige og lette skorpe, som på ingen måde lå tungt i maven. Hertil bliver du altså nødt til at bestille den ekstremt lækre hjemmelavede crust dip med smag af frisk basilikum. Det er et must.

Pizzaens bløde og elastiske bund var let at folde og spise med hænderne og den hjemmelavede tomatsauce, som er en essentiel hovedingrediens i napolitanske pizzaer, smagte virkelig meget af friske, solmodne tomater.

En bid af Napoli: Ny pizzabar er åbnet i skjult baggård

En af vores favoritter var peperoni-pizzaen med hjemmelavet tomatsauce, parmesan, mozzarella, pepperoni og straciatella.

Det var virkelig lækkert, at der var et spicy bid i peperonien som i samspil med den bløde, saftige straciatella-ost gav en himmelsk bid.

Til at slukke tørsten kan du få sodavand eller skåle i en af sommerens helt store favoritter: Wildflower IPA fra Ebeltoft Gårdbryggeri.

Vi kan altså kort og godt konkludere, at du virkelig får serveret en vellavet pizza hos Primo Pizzabar i den lille baggård i Mejlgade.

Når solen skinner, er stedet det perfekte lille spot at slå sig ned med en kold øl i den ene hånd og et stykke pizza i den anden.

Primo Pizzabar holder åbent fredag til søndag fra kl. 16 til 21, og du kan også bestille via Wolt direkte hjem til din hoveddør.

Buen apetito!

Del artikel

Andre læser også