Restaurant MellemRum: Eleverne overtager køkkenet til elevaften den 1. august
MellemRum har tre fantastiske kokkeelever, og endnu engang holdes der elevaften på Restaurant MellemRum. Her overgiver de “voksne” restauranten til eleverne. Det er onsdag aften, den 1. august. Som altid, står de selv for udformning af menuen, bestilling af varer, træning og står selv i køkkenet på denne dag. Det er en god mulighed for at vise, hvor langt de er kommet og deres evner til at bruge årstidens råvarer.
Vi glæder os utrolig meget til at se, hvad de 3 tryller frem til dette arrangement, som endnu engang viser, at de gode og passionerede kan deres håndværk.
Det er onsdag den 1. august. Menuen er som følger:
SNACK
Kartoffelkrokette med flæsk & persillemayo (Steg flæsk med persillesovs)
Sprød butterdej med asparges broken gel & confiteret kylling (tartelet med høns i asparges)
Æg med bacon, urter & tomatemulsion (æggekage)
——–
MENU
Kartoffelmad
røgede små danske kartofler, kartoffelskum med purløg, maltknas, purløgsstøv & ristet parmaskinke
– tilkøb af friskrevet trøffel 60,-
Kylling danoise
Ballontine af dansk kylling med urter, syltede agurkebånd, syltede rabarber med citrontimian, kartoffelchips & skysauce
Rødgrød med fløde
vanilje panna cotta, jordbærsorbet, sukkermarinerede jordbær, jordbærsauce, bagt hvid chokolade, marengsflager & friske jordbær
——–
SØDT
Æble, makroner & vaniljecreme (æblekage)
Citronfromage med limeskal & broken gel på brombær (citronfromage)
Mazarinkage & lemoncurd (citronmåne)
3 retter 300,-
Vinmenu 250,-
(Der serveres 1 glas vin pr. ret)
Velkomstdrink med snacks, menu, vinmenu, kaffe/the samt petit fours og avec 700,-