Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rift om billetterne: Ekstra julekoncert med Stig Rossen i Aarhus

Af Freja Dumont
PR Foto
PR Foto

Ingen jul uden Stig Rossens traditionsrige julekoncert i Musikhuset.

Stig Rossen er som altid meget populær, når han kommer med sin traditionsrige julekoncert – og netop derfor har Musikhuset Aarhus netop tilføjet en ekstra koncert.

Stig Rossen og hans julehold glæder sig til igen at fylde Store sal med musik, sang og julestemning til store og små, og  som altid har Stig Rossen udvalgt en dygtig gæstesolist, som i år er skønne Johanne Milland.

Billetterne kan købes lige her. 

Gå ikke glip af årets juletradition

Efter et år, hvor få ting har været helt, som de plejer, har vi ekstra meget brug for traditioner, der samler og forener os. For mange er Stig Rossens årlige julekoncert netop en tradition af den slags, når familie og venner samles til lyden af jul og nærvær.

Sneen daler foran vinduerne på bagtæppets storskærme, imens nogle af de bedste sange fra både det danske og det internationale julerepertoire vækkes til live. Det er velkendte sange, vi ikke vil undvære, såvel som musikalske perler, vi måske havde glemt, at vi elskede.

Suveræn gæstesolist

Som altid har Stig Rossen udvalgt en dygtig gæstesolist til årets julekoncert. I år er det Johanne Milland, der står ved Stigs side på scenen.

Johanne er uddannet fra Musicalakademiet i Fredericia. Nogle har måske været så heldige at opleve hende i opsætninger som Spillemand på en tagryg, Den Skaldede Frisør – The Musical eller Leonora Christina, hvor hun og Stig for første gang optrådte sammen.

Hun er højaktuel i musicalsuccesen Atlantis, hvor Stig spiller hærføreren Jabbadoor og Johanne giver liv og stemme til den kvindelige hovedrolle, prinsesse Adalena. Ved dette års julekoncert kan I med andre ord se frem til at opleve en usædvanligt talentfuld gæstesolist, en eminent sangerinde, som også mestrer skuespillets kunst.

Med sig på scenen har Stig Rossen som altid også sine fire fremragende korsangere og seks veloplagte og velspillende musikere under kapelmester Thomas Jaques kyndige ledelse.

Julehistorier og knitrende pejs

Stig og det store julehold når ud i alle salens hjørner, når julestemningen breder sig fra den hyggelige scene med smukt pyntede juletræer, tændte lanterner, den knitrende pejs og lænestolen, hvorfra Stig læser årets julehistorie højt.

Årets julekoncert er den 27. i rækken af Stigs landsdækkende juleturnéer. Glæd dig til et traditionsrigt fællesskab, der er indbegrebet af nærvær, hygge og musikalitet.

Hvor: Musikhuset Aarhus
Hvornår: Lørdag den 18. december kl. 16.00 og kl. 20.00

Del artikel

Andre læser også