Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rosé og bobler: Her er tidens trend fra Rosé-festivalen i Turbinehallen

sdr_HDRB
sdr_HDRB

Det er sommer – vejrudsigt eller ej – og solskin råber på rosé og kølige bobler.

 

Det mærker man hos vinhandleren Kjær & Sommerfeldt, som i weekenden skænkede gavmildt op for 300 gæster i Turbinehallen.

 

“Vi kan tydeligt mærke en interesse fra især unge mennesker, og især fra unge kvinder, for at nyde et godt glas rosé,” siger Jes Øvlisen, butikschef i Kjær & Sommerfeldt, som selv havde travlt med at servere smagsprøver lørdag eftermiddag.

 

Lyse og tørre vine

“Trenden inden for rosé går helt klart i retning af de lyse og tørre vine, men vi kan også se en stor efterspørgsel på de lidt sødere vine,” siger Jes Øvlisen.

 

Rosé-festivalen i Turbinehallen henvendte sig især til de private og nysgerrige kunder, som købte billet til en festlig eftermiddag med gavmilde opskænkninger og en DJ, der lagde baggrundstapet til en afslappet stemning i det rå og flotte lokale. Husets primære kunder er dog stadig de professionelle restauratører.

Rosé og bobler: Her er tidens trend fra Rosé-festivalen i Turbinehallen

I Turbinehallen smagte vi bl.a. den karakterfulde Hillgrove Creek, Shiraz Rosé, og den bløde rosé brut fra Nicolas Feuillatte.

 

Vinsmagninger og vejledning

Kjær & Sommerfeldt har over 60 rosé-etiketter og masser af bobler på lager og sælger både online og fra sin hyggelige vinkælder ved Østbanetorvet. Her er der også løbende mulighed for vinsmagninger med kyndig vejledning.

 

Weekendens roséfestival var arrangeret i samarbejde med Turbinehallen, som danner ramme om et stort antal receptioner, modeshows, bryllupper, julefrokoster, messer, konferencer og firmafester.

 

Kjær & Sommerfeldt

Skovvejen 2A
8000 Aarhus C
Tel. 70 15 65 00
www.kjaersommerfeldt.dk

 

Turbinehallen

Kalkværksvej 12
8000 Aarhus C
www.turbinehallen.dk