Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ryanair udfordrer: Weekend i Berlin for 112 kroner

Aarhus Airport i Tirstrup har oprustet med nye, attraktive ruter og lave priser, men konkurrenten i Billund vil ikke stå tilbage. Det kommer passagererne til gode.

 

Ryanair tilbyder således en direkte flyvning til Berlin og retur for bare 112 kroner. Det foregår med udrejse f.eks. fredag morgen fra Billund med ankomst til Schönefeld en god times tid senere. Hjemrejsen finder sted søndag formiddag. Til sammenligning ligger normalprisen hos DSB for en enkeltbillet Aarhus H – København på 399 kroner.

 

Billetter kan bookes via Billund Lufthavns hjemmeside eller direkte hos www.travelstart.dk.

 

Afbudsrejser til gode priser

Ryanair tilbyder også flyvninger fra Billund til bl.a. Prag, Manchester og Edinburgh. Den tjekkiske hovedstad kan besøges for mindre end 1.000 kroner. Senere på året tilføjes Dublin som destination.

 

Billund er desuden udgangspunkt for masser af charterferier, og på lufthavnens hjemmeside, www.bll.dk, er der ofte gode tilbud på afbudsrejser til reducerede priser. I skrivende stund fås en uges ophold på Rhodos med TUI til bare 1.048 kroner.

 

London til 73 kroner

I Tirstrup har SAS startet motorerne og flyver nu på mange andre destinationer end København og andre skandinaviske storbyer. Fra Djursland kan man bl.a. komme til Rom for bare 409 kroner.

 

Andre populære destinationer er Mallorca, Ithaca og ikke mindst London, som kan besøges til priser helt ned til 73 kroner med Ryanair.

 

Desuden har DAT (Danish Air Transport) meldt sin ankomst: Der er afgange mellem Tirstrup og Bornholm under Folkemødet i juni. DAT flyver til Rønne fra både Tirstrup, Billund, Aalborg, Odense, Esbjerg, Karup og København i uge 24, og flere planlagte afgange er allerede udsolgt.

 

Aarhus Airport

Ny Lufthavnsvej 24

8560 Kolind

Tel. 87 75 70 00

www.aar.dk

 

Billund Airport

Passagerterminalen 10

7190 Billund

Tel. 76 50 50 50

www.bll.dk