ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rygstøtte til at få en bedre holdning – 3 ting du skal kigge efter

Af Redaktionen

Rygstøtte fra holdningskorrigerende tøj er kommet for at blive. Læs vores 3 ting du bør kigge efter når du skal købe en rygstøtte.

Der er flere og flere der i disse dage begynder at døje med ryggen og spændinger i nakken, fordi de sidder mere og mere foran computeren. Men der er ingen tvivl om at der er hjælp at hente. Det er faktisk ganske nemt at finde en rygstøtte på nettet, men det svære er desværre at finde en rygstøtte som reelt set har en holdningskorrigerende effekt. Lad os kigge på 3 ting du bør kigge efter når du skal finde dig en rygstøtte som kan bidrage til en bedre holdning.

Køb en rygstøtte som har dokumenteret effekt

 

Der er ingen tvivl om at en rygstøtte ikke bare er en rygstøtte. Der findes utallige forhandlere der reklamere med at de sælger holdningskorrigerende tøj som giver rygstøtte, men ofte så er det ganske enkelt bare såkaldt ’’Shape wear’’ som presser kroppen udefra, så det i stedet fungere for en form for korset, som langt fra er det helt rigtige når man ønsker sig en bedre holdning.

Du kan f.eks. læse en test af rygstøtte på bedreryg.dk her hvor du kan se en rygstøtte som rent faktisk har en dokumenteret effekt.

Køb ikke bare den billigste rygstøtte

 

Det kan være fristende at købe den billigste rygstøtte, men lad dig ikke friste af de billige tilbud, da de ofte ikke altid er de bedste på markedet. Hvis man vil købe en holdningskorrigerende rygstøtte, så er det fordi man ønsker at få en bedre holdning og en sundere positur, så det er ikke et sted man bør spare penge fordi det er billigere at købe en af de billige rygstøtter. Her bør man udelukkende kigge efter den rygstøtte som har den bedste effekt. Du kan eksempelvis se endnu en anmeldelse af rygstøtte på godrygstøtte.dk her

Brug producentens størrelsesguide til den rigtige størrelse

 

Det er vigtigt at når du køber en holdningskorrigerende rygstøtte, at købe en størrelse som rent faktisk passer, så den har den ønskede effekt. Du bør derfor være sikker på at du har købt den helt rigtige størrelse, så du ikke ender med at gøre mere skade end gavn. Der er hos langt de fleste forhandlere en størrelsesguide, så du kan finde den korrekte størrelse til dig.

Del artikel

Andre læser også