Den gamle fiskerihavn: Så kom åbningsdatoen for Aarhus’ nye store restaurant
Så skete det. Aarhus’ nye skud på restaurant-stammen, Restaurant ANKER, på den gamle fiskerihavn, melder klar til åbning. Det bliver den 3. marts klokken 12.00, at byens nye fiske- og franske restaurant letter anker og slår dørene op for første gang. Det er familien Schultz, som står bag ANKER. De driver i forvejen Martino på Marselisborg Havn og Den Lille Kro i Nørregade.
Her er både friske fisk og franske retter
ANKER bliver en fiskerestaurant i den klassiske stil. Vi gæster vil kunne se hummer, østers, pighvar, rødspætter, rejer, krabber, torsk og alle de andre skønne fisk og skaldyr, som vi har i de danske farvande. Der bliver, selvfølgelig, store fiske- og skaldyrsfade, men også flamberet Chateaubriand, snegle og andre klassiske, franske retter, som ikke har noget med fisk at gøre.
En hot beliggenhed
Der bliver langsomt skabt en havnepromenade langs molen. Området har en lang historie, hvor havet og fiskeriet altid har påvirket området. Sådan er det ikke mere. Og dog. Der er stadigvæk to fiskehandlere. Derudover holder Brødrene Koch, Hantwerk, Timm Vladimirs Køkken og Havnens Varmestue plus et par andre virksomheder til i området. Placeringen er mellem Havnens Fiskehus og den gamle træskibshavn.
Martin Skafte Hiul Schultz fra Restaurant ANKER fortæller, at der har været en del udfordringer, men nu går alt efter planen, og de er sikre på at åbne den 3. marts klokken 12.
Der er allerede åben for booking af bord: