ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan bibeholder i et stærkt parforhold

Dette er sponsoreret indhold

 

At være i et parforhold er en dejlig ting. Det er også en beundringsværdig ting. Fordi, ser man  helt simpelt på det, så har man fundet en der er villig til at bruge størstedelen af tiden på én og det samme omvendt. Man bliver på en måde en enhed, og det er en smuk ting. Men det kan også være kompliceret til tider og for hver dag der går opdager man nye sider af hinanden – gode og mindre gode. Parforholdet er altså en uendelig proces, fyldt med både skønne øjeblikke men også svære tider som man skal kæmpe sig igennem – sammen. Derfor kan du her læse et par råd hvorpå du på bedst vis bibeholder et stærkt parforhold.

 

Udforsk nye sider af jer selv

Et vigtigt element i parforholdet er at udforske nye ting sammen. Bliv ved med at lær den anden person at kende. Tro det eller ej, men selv efter mange års samvær, vil der blive ved med at være nye sider af din partner, som du ikke kender til. Det er ikke for at sige, at du ikke kender din partner godt nok, men bliv endelig ved med at udforsk ham/hende. Udforsk nye ting sammen. I kan eventuelt udforske hinanden yderligere seksuelt. Her vil i med garanti lære hinanden bedre at kende, både i og udenfor sengen. Der er mange grænser der kan overskrides, så bevæg jer langsomt frem. Udspørg hinanden og start eventuelt med sexlegetøj. Her findes der alt fra fra lingeri, dildoer og fisting sexlegetøj. Tag det i jeres eget tempo og respekter hinanden. 

 

Husk at rør ved hinanden

En anden ting der er vigtigt at huske er det fysiske. Dette handler ikke nødvendigvis om det seksuelle i jeres parforhold. Men tænk eksempelvis tilbage til starten af jeres forhold/relation. Denne fase af et forhold er ofte præget af flirt og sommerfugle i maven. En stor del af det har noget at gøre med fysisk kontakt. Det er nyt og spændende og man rør hele tiden ved hinanden. Det er en rigtig vigtig del af dit forhold, og hvis i husker de daglige krammere og den fysiske kontakt så vil i hurtig få øjnene op for den gnist som måske er gået lidt ud efter mange års samvær. Det behøver ikke at være noget stort. Det kan være helt små fysiske bemærkninger i løbet af dagen. Giv hinanden opmærksomhed, rør ved den anden når i snakker sammen eller kys og kram din partner når de mindst venter det.

 

 

 

Del artikel

Andre læser også