ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan får du råd til at rejse mere når corona igen tillader det

Af Redaktionen

Sponsoreret af Lead Supply

Det seneste års tid har det været mere eller mindre umuligt for os at rejse nogen steder hen i verden, fordi den globale covid-19 pandemi har tvunget os til at blive hjemme og undgå at se for mange mennesker. For de fleste har det betydet mange aflyste begivenheder og rejser, og det har naturligvis været ærgerligt for alle, da vi jo alle bare gerne vil kunne bevæge os frit rundt i verden uden at skulle tænke på mundbind, håndsprit og afstand. Heldigvis kan vi nu se frem til en coronavaccine inden for den nærmeste fremtid, og det vil betyde, at vi igen kan samles med de mennesker, vi holder; vi kan holde arrangementer, og ikke mindst kan vi få lov til at rejse. Hvis det kribler i dig for at komme ud at rejse igen, så forstår vi dig virkelig godt, for der findes ikke noget federe end at rejse ud i verden og besøge andre kulturer og få en uforglemmelig oplevelse med hjem i bagagen. Selvom det måske kribler i dig for at få lov til at rejse igen, så er det selvfølgelig ikke ensbetydende med, at du bare har oceaner af penge til at rejse for, da der jo også er mange andre udgifter i dagligdagen, som man skal have råd til at betale for. Men du behøver slet ikke at være rig for at rejse, for med nogle små ændringer hist og her i din økonomi, så kan du sagtens få råd til at rejse mere. Læs med herunder, hvor vi giver dig nogle tips til, hvordan du får råd til at rejse mere, når corona igen tillader det.

Minimer de unødvendige udgifter

Hvis du gerne vil have råd til at rejse mere, er du nødt til at tænke over, hvad du bruger dine penge på. Nogle udgifter er naturligvis nødvendige for at kunne leve et almindeligt liv, men du kan også hurtigt komme til at opdage, hvor mange penge du bruger på forholdsvis unødvendige ting. Eksempelvis kan du genoverveje, om du virkelig behøver at købe to-go kaffe eller bruge penge på byture og tøj. Du kan desværre ikke få det hele, så hvis du gerne vil have penge til at rejse, er du nødt til at skære ned på nogle af disse unødvendige udgifter. Selvom det virker som små beløb, så løber det i sidste ende hurtigt op i mange penge. Det er en oplagt mulighed, at begynde at stikke penge til side allerede nu, mens vi venter på at hele verden åbner op igen. 

Få hjælp til finansieringen

Hvis du har en drøm om en helt bestemt rejse, men du har svært ved at få ordentlig råd til den, så kan det være, at du overvejer at tage et forbrugslån. Som navnet antyder, er et forbrugslån et lån til forbrug, og det kan være en mulig løsning til dig, hvis du ikke kan nå at spare de nødvendige penge op til din rejse. Der findes mange forskellige låneudbydere, som kan tilbyde dig et forbrugslån du kan bruge til at rejse for, men det kan hurtigt føles som en uoverskuelig jungle at finde ud af, hvor du finder det billigste og bedste forbrugslån. Ikke desto mindre er det vigtigt, at du tænker dig godt om, før du bare vælger det første forbrugslån, du finder. Undersøg markedet, priserne og sørg for at overensstemme det med din egen økonomi. Lånet skal jo betales af igen på et tidspunkt.

Undgå at spise for meget ude

I forlængelse af ovenstående unødvendige udgifter kan du med fordel også tænke over, hvor mange penge du egentlig bruger på enten at spise på restaurant eller købe take-away. Det kan nemlig hurtigt løbe op i mange penge, og dem kan du hurtigt spare ved simpelthen at lave mad derhjemme og undgå dyre restaurantbesøg og take-away måltider. Hvis du tilmed laver madplan hver uge og sørger for kun at handle én gang om ugen, så vil du også hurtigt opdage, hvor mange penge du reelt vil kun spare hver måned på mad, som du jo i stedet kan bruge på at rejse.

Sælg ud

En forholdsvis nem måde, hvorpå du kan tjene lidt ekstra penge til at rejse for, er ved at sælge ud af nogle af de ting, du har liggende derhjemme. Det kan både være tøj, elektronik, møbler eller lignende, som du kan sælge via diverse genbrugssider eller på loppemarkeder. Det er en effektiv måde, hvorpå du hurtigere kan spare penge op til at rejse.

Del artikel