Sådan gik det i Hotdog DM 2017

Brain Flink fra Pølsemageriet vandt det traditionsrige kamp på Tangkroen i Aarhus. Søndag var Food Festival endnu engang værter for publikumsmagneten Hotdog DM. Et mangefacetteret felt bestående af 21 deltagere, som spændte lige fra Michelin-kokke til pølsemænd og jomfruhummer-entusiaster, dystede traditionen tro om at kreere landets bedste hotdog.
Underdoggen Brian Flink fra Silkeborg-slagteren Pølsemageriet tog overraskende sejren både i hovedkategorien Årets Moderne Hotdog og i kategorien Hotdog- Kongen for årets bedst sælgende hotdog. Godt 250 hotdogs langede Brian Flink over pølsedisken – hans vindende hotdog var blandt andet lavet på frilandsgris, brændenælder, porrer og mælkebøttesirup. Andenpladsen gik til Karlos Ponte fra Restaurant Taller, mens Kristian Arpe Møller og Asger Klausen fra Michelin-restauranten Formel B i København tog tredjepladsen.
Tusindvis af festivalgæster flokkedes da også om de mange pølsevogne, og i alt blev der solgt hotdogs for 187.270 kroner. Penge, som går ubeskåret til Børnefondens velgørende arbejde.
Det var en begejstret dommerkomité bestående af blandt andre madanmelder Ole Troelsø og den lokale stjernekok Wassim Hallal, som med hjælp fra årets veloplagte vært Timm Vladimir, udråbte vinderne. Foruden Brian Flink vandt den velrenommerede kok Karlos Ponte fra københavnske Restaurant Taller i kategorien Årets Innovative Hotdog. Det gjorde han med en hotdog lavet på blandt andet venzuelansk blodpølse, hummer-mayo og yuca-chips.