ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan vedligeholder du din vaskemaskine i hverdagen

Af Annoncør

Når du køber en ny vaskemaskine, så er det som regel med en forhåbning om, at den kan holde længe, og at du ikke behøver at bekymre dig omkring, at du snart skal ud for at købe en ny igen. Her er der heldigvis nogle ting, som du kan huske at gøre, som sikrer dig en længere levetid for din vaskemaskine, så du altid kan få rent og lækkert tøj i dit hjem. I denne artikel kan du læse tre gode råd, så uanset om du har benyttet dig af muligheden for et godt vaskemaskine tilbud, eller du har en ældre maskine stående, så kan du altid få vasket dit tøj. 

Annoncørbetalt indhold leveret af: Harald Nyborg

Fyld ikke din vaskemaskine helt op

Når du gerne vil give din vaskemaskine tilbud en længere levetid, så er det vigtigt, at du sørger for ikke at fylde den helt op hver gang du vasker. Dette sørger for, at maskinen ikke bliver overbelastet, og at du ikke kommer til at fylde den så meget op, at den ikke kan klare presset. Dette er specielt vigtigt, hvis du ofte vasker større vaske, som kræver mere vand og plads, og du kan derfor gøre meget for din opvaskemaskine, hvis du husker på, at den kun skal kunne klare en almindelig vask med lidt luft til toppen. 

Husk at rense din vaskemaskine

Når du benytte din vaskemaskine tit i hverdagen, så er det vigtigt, at du renser den med jævne mellemrum. Dette er ved at lade den køre et almindeligt 60 eller 90 graders program, hvor den kan få renset sig selv, og hvor din vaskemaskine tilbud kan få renset de små kroge i maskinen, hvor der ellers godt kan sidde rester af vaskemiddel og vaskepulver. Vil du gerne have din maskine mere endnu, så kan du altid gennemgå den med en opvredet klud, hvor du sørger for at fjerne alle rester, som ellers måtte sidde, hvor du kan komme til. På denne måde kan du nemt og simpelt vedligeholde din vaskemaskine. 

Selv et vaskemaskine tilbud har brug for variation

Når du benytter en vaskemaskine tilbud, så er det vigtigt, at du varierer de forskellige vaske. Altså at du vasker større vaske, hvor der er brug for højere temperaturer, og hvor du vasker mindre vaske, som kun kræver meget få omdrejninger og en lav temperatur. På denne måde sørger du for at få brug hele maskinen, og du kan være sikker på, at du ikke kommer til at lade et program være ubrugt, og når du så får brug for den, så er maskinen ikke klar til presset. Man kan sammenligne dette med, at du aldrig bruger fjerde gear i din bil, men at du altid skifter fra tredje til femte.

Del artikel