ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Salling skyder julen i gang med intimkoncerter på Salling Rooftop og de  traditionsrige julelys 

Traditionen tro skyder Salling julen i gang i denne weekend. På grund af Covid-19 kan den store  lystændingsfest ikke afholdes. I stedet inviterer Salling til en hel juleweekend med stemningsfulde julelys  på facaden, intimkoncerter med store musiknavne, små jazz- og korkoncerter, julegavekort og stormagasiner, der emmer af julestemning. 

 

Salling plejer at starte julen med den traditionsrige lystændingsfest. Selvom festen ikke kan gennemføres i  år, skal Sallings kunder ikke snydes for de stemningsfulde julelys, koncertoplevelser og masser af julestemning fra den 30. oktober.  

 

”Vi har glædet os til denne særlige juletid hele året, og vi er glade for, at vi i stedet for den traditionsrige  lystænding kan invitere byen til en hel weekend med store musiknavne på plakaten, masser af stemning og  julemusik”, siger Sallings Head of Marketing, Birthe Wiberg. 

 

Vind billetter til intimkoncerter med ClubSalling 

Alle medlemmer af ClubSalling kan man være med i konkurrencen om billetter til udendørs koncerter for et  begrænset publikum på Salling ROOFTOP fredag den 30. oktober kl. 20. I Aarhus er det de lokale  Bogfinkevej, der gæster ROOFTOP, og i Aalborg vender Pernille Rosendahl tilbage til Nordens Paris for en  aften. Man deltager i konkurrence via sin ClubSalling app inden onsdag kl. 12. Er man ikke en af de heldige  vindere, er der mulighed for at livestreame koncerterne på Sallings Instagram og Facebook profiler.  Koncerterne varer ca. 40 minutter. 

Læs mere om konkurrencen på salling.dk 

 

En tryg og sikker koncertoplevelse 

Salling ønsker at give alle en tryg og sikker koncertoplevelse. Koncerterne er så vidt muligt udendørs under  åben himmel, med afstand og faste siddepladser. Sallings personale er trænet i at holde afstand uden at gå  på kompromis med den gode service. Vi opfordrer desuden vores kunder til at hjælpe os med at holde  afstand, så vi alle kan passe godt på hinanden.  

 

Se hele eventprogrammet for juleweekenden her: 

 

Oplev de stemningsfulde julelys og byens flotteste julevinduer 

Igen i år kan man opleve den smukke juleudsmykning på facaderne i både Aarhus og Aalborg. Fra fredag  morgen vil de mange tusind LED-pærer kaste lys over byen og Sallings smukke julevinduer.  

 

Alle etager i stormagasinerne vil emme af julestemning, og i vores juleshop kan man finde det fineste pynt  til hjemmet. Alle medlemmer af ClubSalling får desuden et gavekort på 100 kr., som man kan indløse hver  gang, man handler for 500 kr. (dette gælder fra torsdag den 29. oktober til søndag den 1. november). Alle  har mulighed for at melde sig ind i ClubSalling ved at downloade ClubSalling-appen eller tilmelde sig  ClubSallings nyhedsbrev på salling.dk. 

 

Få Danmarks største julekatalog 

Det længe ventede julekatalog fra Salling tæller hele 328 sider og er dermed Danmarks største julekatalog.  Det er lige landet i postkasser landet over, og man kan man finde kataloget digitalt på salling.dk. Alle har  desuden mulighed for at tage et fysisk eksemplar med hjem fra stormagasinet.

 

Fakta om julelysene 

Det koster kun 12 kr. i døgnet at have julelysene tændt, da juleudsmykningen består af LED-lys – Julelysene er designet af lysfirmaet Sirius, der også er kendt for deres julebelysning på Hotel D´Angleterre – Det tager to uger at sætte julebelysningen op. Julebelysningen er tændt i to måneder og bliver dermed taget ned d. 2. januar.

 

Om artisterne til intimkoncerterne for ClubSalling 

 

Bogfinkevej 

Bogfinkevej har efterhånden slået sig fast som et band, der bliver ved med at levere skarpe tekster, uformel  hygge og en god portion folkelighed. Bogfinkevejs unikke univers af catchy melodier, svedige beats og  tekster med dybde og kant udfoldes i den grad, når man er til en af deres live-koncerter, og sætter endnu  en gang en stor fed streg under de tre aarhusianeres musikalske alsidighed og styrke(r). 

 

Pernille Rosendahl 

Det høres og ses, når Pernille Rosendahl står i rampelyset. Hun er tilpas sofistikeret og smukt skrøbelig – karaktertræk, der kendetegner hendes solonumre, nyfortolkninger af Swan Lee, The Storm og sange fra  ”Toppen af Poppen”. I dag er Pernille Rosendahl en af de mest dragende vokalister og erfarne sangskrivere,  danskerne har lært at kende, siden hun i starten af årtusindeskiftet med indiepop-orkesteret Swan Lee  satte sig solidt på popmusikken herhjemme. 

 

 

 

 

 

Del artikel