Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Second hand til kilopris: Kæmpe Vintage pop-up butik åbner i Aarhus

Af Freja Dumont

Er du en af dem, der elsker vintagetøj, så har vi særdeles gode nyheder til dig.

Kilo Vintage Sale åbner nemlig endnu en pop-up butik med alt inden for sydeuropæisk vintage mode.

Butikken slår dørene op i Ryesgade 1, i Gågaden af Aarhus på fredag d. 17. marts kl 12.00.

Et slaraffenland for vintage-elskere

Kilo Vintage Sale konceptet er utroligt simpelt.

Du finder alt det vintage tøj, som du godt kunne tænke dig, hvorefter du går op til kassen og får tøjet vejet. Herefter betaler man 350 kr. pr. kilo – præcis lige som bland-selv-slik-konceptet.

Bag butikken står Line Petersen og Karina Skovmand, som allerede har haft stor succes med konceptet, siden de startede det i efteråret.

De har lige åbnet en pop up butik på Nørrebro i København og afsluttet et virkelig velbesøgt ophold i gågaden i Aalborg.

“Vi glæder os til at åbne i Aarhus, og vi oplever at vores kunder er ekstremt glade, når de går ind af døren i vores butikker. De er vilde med vores store udvalg.

Butikken i Aarhus bliver den største pop up butik vi endnu har haft, og her kommer til at være omkring 4 tons Original vintage tøj, fra 00’erne og helt tilbage til 60’erne.

Butikken vil blive fyldt op hver eneste dag, så man kan gøre sig et fund hver dag i den måned vi afholder popup i Aarhus,” siger Line Petersen.

Butikken kommer til at tilbyde mange brands som man aldrig før har set i Danmark, da tøjet er nøje udvalgt fra Sydeuropa, men der vil også være brands som Levi’s, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Nike, Calvin Klein, Adidas, Diesel, Energie og mange flere. 

Del artikel

Andre læser også