ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på

Af Line Ingwar Karlsen

KöD er som bekendt en restaurant i Aarhus, men udover Aarhus er der i dag to KöD-restauranter i København. KöD er skabt af seks venner, som i fællesskab har passion for mad og oplevelser i bylivet. Sekstetten består af Sandra Marquardsen, Morten Pedersen, Troels Frost, Søren Friis, Kristian Skjød Jensen og Kasper Skjød Jensen. De driver sammen fem restauranter og er medejere af en bar. En sjat må man sige. Men de gør det knaldhamrende godt og har formået at sætte deres personlige præg på restauranterne.

Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på

Lokaler på tværs af åen

Den allerførste KöD restaurant åbnede i Aarhus i foråret 2014 og var placeret i Skolegade. Det var den indtil for kort tid siden. Den nye restaurant ligger ved åen overfor Castenskiold i lokaler, som før husede Topdanmark. Lokalerne har stået tomme i fem år. Pudsigt nok, så er det ikke noget, man har lagt mærke til. Grunden er, at facaden ud til åen ikke er særlig bred. Men lokalet går helt ud til Fiskergade, hvor der også er vinduer ud til. Der er højt til loftet, og lokalerne er blevet rigtig fede. God stil og kvalitet hele vejen igennem. 
KöD

Plads til 150 gæster

Lokalerne er delt op i flere rum. Nogle større end andre. Her er et større potentiale for fleksibilitet og selskaber i forskellige størrelser. Det gør, at KöD i højere grad kan imødekomme flere af gæsternes ønsker og behov for at sidde for sig selv eller ved bestemte borde. Restauranten er oplagt til selskaber. Ikke nødvendigvis store, selvom der er lokaler, som kan rumme op til 50 gæster.

KöD

Topmoderne køkken med det bedste gear

Det gode ved at lave en restaurant fra bunden er, at man stort set kan indrette den, som man vil. Køkkenet på KöD er halvt åbent. Ikke voldsomt, men der er en luge, så kokkene kan følge lidt med i restauranten. Det virker elegant. Man kan vel godt påstå, at hovedingrediensen her er kød. Så derfor er en del af indretningen af køkkenet bygget op omkring kød. Der er mange udskæringer og kødtyper. Men det er der 100% styr på. I den anden del af køkkenet laves alt andet. Det er unødvendigt at fortælle, at alt hos KöD er hjemmelavet, men det er det.

Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på

Bar ud til åen

Hvis du ønsker at sidde med udsigt til åen, er det intet problem. Der er både restaurantlokale og bar i det første lokale. Stole og borde er nye. Begge dele er i forskellige størrelser, og både runde og firkantede. Høje og lave. Flest lave. Alt i alt er indretningen både stilfuld og hyggelig.

Se billederne fra åbningen her:

Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD påSucceshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på Succeshistorie: De seks havde en plan med KöD på

 

KöD Aarhus
Åboulevarden 23
8000 Aarhus C
Telefon: +45 38 41 60 50
Email: info@koedaarhus.dk

Website:

Book bord her:

Køkkenets åbningstider:
Mandag – torsdag fra 17:00 – 21:00
Fredag og lørdag fra 17:00 – 22:00
Søndag: Lukket

 

Del artikel