Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skal dit næste feriemål være Thailand?

Af Annoncør

Mange danskere begynder at planlægge deres næste ferierejse i god tid og det kan være hyggeligt at trawle rundt på internettet efter spændende destinationer og billige rejsetilbud. Et af de lande, der tilbyder begge dele, er Thailand, der af mange anses som Asiens perle. Landet, der grænser op til blandt andre Laos og Malaysia, har en imponerende lang og smuk kyststrækning. Dette indbyder til en badeferie for hele familien, hvor afslapning i solen er i højsædet. Men Thailand har meget mere at byde på.

Mere end bare hvide sandstrande

Thailand er en gammel kultur, og i landet findes stadig spændende arkitektur og spor af landets historie. En rundrejse i landet giver rig mulighed for at opleve ruiner og templer fra fordums tider. Ved samme lejlighed kan man komme tæt på landets frodige natur og spændende dyreliv. I det hele taget er Thailand et populært land for unge backpackere, ikke mindst på grund af de mange billige vandrehjem, eller hostels, som de hedder på engelsk. Disse ligger fordelt ud over hele landet. Man kan spise billigt mange steder og hvis man er til streetfood, er Thailand et slaraffenland. Gadeserveringen findes ikke kun i storbyerne, men overalt hvor der bor mennesker.

Bangkok, en by der aldrig sover

Når man rejser Thailand er hovedstaden Bangkok svær at undgå, og hvorfor skulle man også det? Her kan man opleve en moderne asiatisk storby, komplet med natteliv, dyre restauranter og et bredt udvalg af shoppingsteder.

Det er en kontrasternes by, hvor østen møder vesten og der er noget for enhver pengepung. I nogle af byens kvarterer dominerer gademarkeder, hvor man kan gøre et kup hos de lokale sælgere. Især hvis man er god til at prutte om prisen, hvilket der kan gå helt sport i. De samme bydele byder på autentisk thaimad, serveret fra små boder eller ladet af en tuk tuk.

Del artikel

Andre læser også