ANNONCE
Slagsmål og knivstikkeri: Øget polititilstedeværelse flere steder i Aarhus
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slagsmål og knivstikkeri: Øget polititilstedeværelse flere steder i Aarhus

Østjyllands Politi øger nu tilstedeværelsen i nogle udvalgte områder i Aarhus på baggrund af et par episoder, senest onsdag aften, hvor personer er blevet overfaldet.

 

Den øgede tilstedeværelse vil dels ske i form af øget patruljering og dels ved brug af den mobile politistation. ”Det kan virke utryghedsskabende for borgere, der bor i de områder, hvor der har været slagsmål og knivstikkeri. Derfor sætter vi nu ind med ekstra patruljer og vi kører den mobile politistation ud i de berørte områder, så borgerne kan føle sig trygge og få mulighed for at komme og tale med politiet,” siger vicepolitiinspektør Martin Frank Rasmussen.

 

Østjyllands Politis mobile politistation vil de kommende dage være til stede i områderne ved Frydenlund, Trillegården og Kalmargade i eftermiddags- og aftentimerne i tidsrummet fra kl. 16.00 til kl. 22.00.

 

Overfald på Tage Hansens Gade onsdag aften

Østjyllands Politi er fortsat i fuld gang med at efterforske episoden onsdag aften. Her fik politiet kl. 18.01 flere anmeldelser om, at der for enden af Regenburgsgade mod Tage Hansens Gade, skete et overfald mod to personer, som holdt i en sort Ford Mondeo stationcar.

 

Vidner har oplyst, at der kom en bil til stedet, som stoppede op på Regenburgsgade, hvorefter to personer hoppede ud af bilen med en form for slagvåben i hænderne. De løb hen mod den sorte Mondeo og slog ruderne itu. Herefter åbnede de døren ind til de personer, der sad i bilen og overfaldt dem, hvorefter gerningsmændene løb fra stedet og tilbage til deres bil og kørte væk. Der kan have været flere personer i den bil. Efterfølgende kørte den sorte Mondeo også fra stedet.

 

Stukket med kniv

De forurettede henvendte sig kort tid efter på skadestuen på Aarhus Universitetshospital, hvor det viste sig, at de to mænd, på 19 og 20 år, var blevet stukket med kniv i baller og ben. Ingen af knivstikkene var livstruende. Ingen af de forurettede har ønsket at tale med politiet.

 

Østjyllands Politi hører meget gerne fra andre vidner, der har overværet overfaldet ved 18-tiden i aftes. Politiet er særligt interesseret i oplysninger om den bil, som gerningsmændene kørte væk i. Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114. 

 

Intern konflikt

Det er politiets formodning, at episoden onsdag aften er en del af en intern konflikt. ”Vi er fortsat i fuld gang med efterforskningen og kan derfor på nuværende tidspunkt ikke komme det nærmere,” siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup. 

 

Efterforskningen skal også afdække, om der er nogen sammenhæng mellem overfaldet på Jens Baggesens Vej fredag den 8. februar og episoden onsdag aften. ”Vi ved endnu ikke, om der er nogen sammenhæng mellem de to episoder, men det er noget af det, vi er ved at undersøge,” siger Lennart Glerup.

 

 

Del artikel